Parteneri AviatiaMagazin

Asa cum spune si titlul, mai jos sunt partenerii si prietenii AviatiaMagazin.com. Ca sa nu se supere nimeni, ordinea este intamplatoare.

Blogul lui Poetu’, Povesti de aerodrom

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
zachi

Confruntarea cu pasarile argintii am cunoscut-o in Buzau (inainte am zburat planorul la Clinceni si Salcea). In Crang. M-a marcat pe viata. De fapt educatia mea si-a spus cuvantul la Campulung Moldovenesc, la liceul militar. Hai sa recunoastem ca liceul ne-a format; este cea mai importanta etapa din viata noastra. Acolo, la liceul militar, sau format caracterele, ne-a ajutat sa ne indeplinim visurile.

zachi

s-au, scuze

zachi

La inceput a fost valiza. O valiza mica,maro, din carton presat.Am plecat de la Botosani, cu trenul, vreo 200 de insi si ne-am oprit la Veresti.In gara.Trebuia sa schimbam trenul.Valiza m-a ajutat. Am dormit,am asteptat, am avut rabdare, 6 ore sa vina trenul de Vatra Dornei.Spre dimineata s-au indeplinit rugamintile si a sosit si trenul. Cu emotie in suflet si bucurie am ajuns la liceul militar,tinta mea sa pot zbura MIG-ul pe care il vedeam pe cer zgaraind cerul albastru(de fapt nu era albastru, era senin,stiti culoarea)…

iceman

de ce nu prezentati avioane de epoca din primul si al doilea razboi mondial care au facut istorie, istorii ale asilor luptelor „dog fight” ….

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x