Parteneri AviatiaMagazin

Asa cum spune si titlul, mai jos sunt partenerii si prietenii AviatiaMagazin.com. Ca sa nu se supere nimeni, ordinea este intamplatoare.

Blogul lui Poetu’, Povesti de aerodrom

6
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Adminicemanadminzachi Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
zachi
Guest
zachi

Confruntarea cu pasarile argintii am cunoscut-o in Buzau (inainte am zburat planorul la Clinceni si Salcea). In Crang. M-a marcat pe viata. De fapt educatia mea si-a spus cuvantul la Campulung Moldovenesc, la liceul militar. Hai sa recunoastem ca liceul ne-a format; este cea mai importanta etapa din viata noastra. Acolo, la liceul militar, sau format caracterele, ne-a ajutat sa ne indeplinim visurile.

zachi
Guest
zachi

s-au, scuze

zachi
Guest
zachi

La inceput a fost valiza. O valiza mica,maro, din carton presat.Am plecat de la Botosani, cu trenul, vreo 200 de insi si ne-am oprit la Veresti.In gara.Trebuia sa schimbam trenul.Valiza m-a ajutat. Am dormit,am asteptat, am avut rabdare, 6 ore sa vina trenul de Vatra Dornei.Spre dimineata s-au indeplinit rugamintile si a sosit si trenul. Cu emotie in suflet si bucurie am ajuns la liceul militar,tinta mea sa pot zbura MIG-ul pe care il vedeam pe cer zgaraind cerul albastru(de fapt nu era albastru, era senin,stiti culoarea)…

iceman
Guest
iceman

de ce nu prezentati avioane de epoca din primul si al doilea razboi mondial care au facut istorie, istorii ale asilor luptelor “dog fight” ….