Blue Air ar putea prelua compania Air Moldova

Compania low cost Blue Air ar putea prelua operatorul national de peste Prut, Air Moldova. Informatiile sunt momentan pe surse, insa sunt destul de multe indicii ca afacerea are sanse mari de finalizare.

Statul moldovean a scos la vanzare compania Air Moldova in vara acestui an, anuntand ca este nevoie de un investitor care incerce macar modernizarea acesteia.

Pretul cerut a fost unul mic, sub 2,5 milioane de euro, insa un singur investitor s-a aratat si interesat de preluare.

Potrivit site-ului bizlaw.md ar fi vorba despre Blue Air, numai ca nu exista confirmari oficiale. Desi termenul limita de depunere a ofertelor a fost 4 septembrie, cei de la Agentia Proprietatii Publice nu au deschis nici pana acum plicul. Prin urmare, nu pot confirma numele celui interesat de Air Moldova si nici ce propunere a facut.

Din partea Blue Air este, evident, tacere, dar asta pentru ca nu se doreste stricarea unei potentiale afaceri inainte de inceperea negocierilor.

Air Moldova are o flota compusa din sapte aeronave (doua Airbus A320, doua Airbus A319 si trei Embraer 190), trei dintre acestea fiind in proprietatea companiei si patru in leasing operational.

Subscribe
Notify of
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x