Blue Air nu anulează curse spre Italia și permite schimbarea gratuită a datei zborului

Read Time:2 Minute, 22 Second

Spre deosebire de Wizz Air, operatorul român Blue Air nu va reduce frecvența curselor dintre România și Italia.

Mai mult, luând o masură prea puțin întâlnită la acest nivel și, prin urmare, demnă de toate aprecierile, Blue Air vine în întâmpinarea clienților și le oferă posibilitatea de a schimba gratuit data călătoriei dacă nu vor să meargă în Italia în această perioadă complicată.

De ce este de salutat? Pentru că schimbarea datei călătoriei este un serviciu plătit la companiile aeriene.

”În contextul alertei referitoare la răspândirea coronavirusului și al instalării situației de carantină în mai multe localități din Italia, Blue Air s-a mobilizat pentru a iși transporta pasagerii în condiții de maximă siguranță, implementând următoarele măsuri suplimentare de prevenție:
– Verificări permanente ale funcționării corecte a filtrelor de aer din avioane; filtrele HEPA din aeronavele Blue Air au performanțe similare cu ale celor folosite pentru menținerea aerului curat în sălile de operații ale spitalelor, fiind capabile să capteze peste 99,97% din microbii aerieni din aerul filtrat
– Dezinfectarea, prin nebulizare, a tuturor aeronavelor noastre. Nebulizatorul este un aparat complet automatizat care nu permite nicio eroare umană. Acesta folosește substanțe testate împotriva bacteriilor, sporilor și virusurilor, ce pătrund în absolut toate spațiile aeronavei. După 6 minute de distribuție a substanței active, avionul devine complet steril.
– Suplimentarea numărului de măști și a cantității de gel dezinfectant
– Furnizarea de șervețele cu alcool, necesare pentru dezinfectarea mâinilor,
– Informarea permanentă a echipajelor și a pasagerilor cu privire la modalitățile de prevenție.

Având în vedere faptul că unii pasageri pot decide să nu mai călătorească în această perioadă din cauza răspândirii COVID-19 în nordul Italiei, Blue Air oferă în mod gratuit serviciul de modificare a datei de călătorie. Toți pasagerii care au achiziționat un zbor internațional Blue Air, cu date de călatorie între 27 februarie și 15 martie 2020 (inclusiv), către sau dinspre Bologna, Florența, Milano sau Torino, și al căror bilet a fost emis până la 27 februarie 2020 inclusiv, vor putea să ișimodifice datele de călătorie în mod gratuit, o singură dată, fără plata taxei de rebooking.
Pasagerii vor achita numai diferența de tarif, acolo unde este cazul.
Prevederi speciale se aplică pasagerilor care călătoresc în scop educațional și pasagerilor care fac obiectul unor restricții de călătorie emise de autoritățile italiene. Toți pasagerii care doresc să beneficieze de această gratuitate sunt rugați să contacteze call center-ul Blue Air pentru schimbarea datelor de călătorie. Această modificare poate fi solicitată până la cu patru ore înaintea orei de zbor inițiale și nu se va aplica în cazul neprezentării la îmbarcare. Biletele nu sunt rambursabile. Confirmăm pe această cale faptul Blue Air nu a anulat niciun zbor. Monitorizăm constant situația și, în funcție de evoluția acesteia, vom implementa toate măsurile necesare, păstrând ca prioritate siguranța pasagerilor și a echipajelor noastre”, au transmis cei de la Blue Air.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Pakistanul vrea să cumpere elicoptere de atac din China
Next post Pilotul solo al Patrula Aguilla a murit după ce s-a prăbușit cu #5