Blue Air reduce numărul zborurilor spre Italia din cauza epidemiei de coronavirus

Operatorul român Blue Air a anunțat că a decis să reducă temporar numărul zborurilor spre Italia din cauza epidemiei de coronavirus.

Suspendarea începe în luna martie și va dura până la începutul lui aprilie.

”În contextul răspandirii COVID-19 și a instalării carantinei pentru pasagerii ce călătoresc în și dinspre mai multe orașe din Italia, având ca și consecințe scăderea cererii numărului de bilete și creșterea numărului de neprezentări ale pasagerilor la îmbarcare, Blue Air anunță reducerea capacității de zbor, în și dinspre Italia, din luna martie și până la începutul lunii aprilie 2020”, se arată într-un comunicat al companiei.

CEO-ul Blue Air, Oana Petrescu, spune că scăderea drastică a rezervărilor a determinat această decizie.

“Blue Air se confruntă cu o scădere semnificativă a cererii de zbor pe rutele din Italia, ceea ce ne-a determinat să redimensionăm numărul de curse pe aceste rute. Monitorizăm permanent evoluția situației și încercăm să reducem cât mai mult impactul asupra pasagerilor noștri, menținând operațiunile la un nivel optim, adaptat nevoilor de călătorie.”

Dacă aveți rezervare pentru unul dintre zborurile suspendate, Blue Air spune că vă va anunța și vă va oferi alternative de călătorie.

”Pasagerii care au rezervări de zboruri în acest interval și sunt afectați de această măsură, vor fi informați în mod activ și li se vor oferi alternative cât mai apropiate de nevoile lor de călătorie.”

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of