Blue Air reduce numărul zborurilor spre Italia din cauza epidemiei de coronavirus

Read Time:1 Minute, 9 Second

Operatorul român Blue Air a anunțat că a decis să reducă temporar numărul zborurilor spre Italia din cauza epidemiei de coronavirus.

Suspendarea începe în luna martie și va dura până la începutul lui aprilie.

”În contextul răspandirii COVID-19 și a instalării carantinei pentru pasagerii ce călătoresc în și dinspre mai multe orașe din Italia, având ca și consecințe scăderea cererii numărului de bilete și creșterea numărului de neprezentări ale pasagerilor la îmbarcare, Blue Air anunță reducerea capacității de zbor, în și dinspre Italia, din luna martie și până la începutul lunii aprilie 2020”, se arată într-un comunicat al companiei.

CEO-ul Blue Air, Oana Petrescu, spune că scăderea drastică a rezervărilor a determinat această decizie.

“Blue Air se confruntă cu o scădere semnificativă a cererii de zbor pe rutele din Italia, ceea ce ne-a determinat să redimensionăm numărul de curse pe aceste rute. Monitorizăm permanent evoluția situației și încercăm să reducem cât mai mult impactul asupra pasagerilor noștri, menținând operațiunile la un nivel optim, adaptat nevoilor de călătorie.”

Dacă aveți rezervare pentru unul dintre zborurile suspendate, Blue Air spune că vă va anunța și vă va oferi alternative de călătorie.

”Pasagerii care au rezervări de zboruri în acest interval și sunt afectați de această măsură, vor fi informați în mod activ și li se vor oferi alternative cât mai apropiate de nevoile lor de călătorie.”

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Another one bites the dust: Flybe și-a închis porțile
Next post IAR-823 va zbura din nou! MEG a intrat în reparație capitală la Aeroclubul României