British Airways si Lufthansa anuleaza zboruri spre Cairo

Doua dintre cele mai mari companii aeriene din lume, British Airways si Lutfhansa, au anulat zboruri din Europa spre Cairo din motive de securitate.

Englezii au dat tonul anuntand sambata ca suspenda toate zborurile spre capitala Egiptului pentru o saptamana din motive de securitate.

“Revizuim constant aranjamentele de securitate de pe toate aeroporturile pe care operam si am decis suspendarea pentru sapte zile a zborurilor spre Cairo ca o masura de precautie pana la o analiza mai ampla. Siguranta si securitatea clientilor si echipajelor noastre este prioritara si n-am opera niciodata un avion daca nu am fi convinsi ca este sigur”, a transmis BA.

Momentan nu se stie care sunt problemele de securitate depistate pe aeroportul din Cairo, insa pe surse s-a aflat ca miercuri si joi reprezentanti ai BA au verificat securitatea de pe principala poarta aeriana a capitalei Egiptului.

Sambata, Lufthansa a anulat doua zboruri din Frankfurt si Munchen catre Cairo, insa anunta ca va relua zborurile duminica. Pe surse, motivul anularii celor doua zboruri este tot securitatea deficitara.

Din nou, nici in acest caz nu stim care sunt problemele de securitate identificate de reprezentantii companiei si daca acestea au fost rezolvate in 24 de ore.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of