Directorul SSAvC a fost numit in fruntea Tarom

Compania Tarom are un nou director general interimar, acesta fiind George Costin Barbu, directorul Scolii Superioare de Aviatie Civila.

Reunit in sedinta de urgenta, Consiliul de Administratie al Tarom a luat act de faptul ca Valentin Gvinda, cel nominalizat pentru aceasta pozitie, a renuntat si l-a numit in schimb pe Barbu.

Acesta din urma a primit un mandat pe patru luni in fruntea operatorului aerian.

“Consiliul de Administraţie întrunit în şedinţă în data de 21 octombrie 2019 a luat act de renunţarea lui Valentin Gvinda la mandatul de director general provizoriu şi a desemnat în funcţia de director general provizoriu pe George Costin Barbu, pentru un mandat de 4 luni, în condiţiile OUG 109/2011”, se arată într-un comunicat al Tarom.

Barbu este absolvent de Politehnica – Inginerie Aerospatiala, si conduce SSAvC din 2015. Din pacate, pe site-ul institutiei nu am reusit sa gasim un CV al domnului in cauza pentru a afla ce il recomanda pentru acest post.

Declaratia de avere este insa una extrem de “subtire”, noul director general interimar al Tarom avand pe numele sau numai un apartament cumparat in rate si o masina primita de la parinti.

Barbu o inlocuieste in functie pe Madalina Mezei, cea care a pornit un adevarat scandal dupa ce a fost demisa, acuzand mai multe ilegalitati comise de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

Subscribe
Notify of
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x