Elicopter al Poliției italiene, ”atacat” cu artificii | VIDEO

Read Time:1 Minute, 15 Second

Un elicopter al Poliției italiene, Polizia di Stato, a fost ”atacat” cu artificii în duminica Paștelui catolic, în timpul unei misiuni de rutină.

Italienii folosesc elicopterele forțelor de ordine pentru a ”sparge” petrecerile și pentru a-i îndeparta din anumite locații pe cei care nu respectă regulile de izolare și carantină.

Așa se întâmplă, de exemplu, cu cei care decid să iasă la plajă în această perioadă. Dacă sunt depistați de elicopterele aflate în misiune, aparatele coboară la o altitudine extrem de mică, iar curentul de aer provocat îi determină de regulă pe cei de pe plaje să plece.

În duminica Paștelui lucrurile au luat o altă turnură, mult mai gravă.

Echipajul unui elicopter al Polizia di Stato aflat în misiune deasupra orașului Palermo a depistat la un moment dat un grup destul de mare de oameni ce au ieșit la un grătar pe terasa unei clădiri. Aparatul s-a apropiat de locul cu pricina și a încercat să transmită obișnuitele avertismente.

Numai că petrecăreții au decis să riposteze și au lansat mai multe artificii, punând în pericol elicopterul și echipajul acestuia.

În funcție de tip, aceste artificii se pot ridica zeci de metri în aer și ar putea, în anumite condiții, provoca incidente grave dacă, de exemplu, ar lovi palele elicei sau ar fi ingerate în motoare.

Elicopterul s-a retras din zonă, iar polițiștii au intervenit de la sol. Petrecăreții au fugit de pe terasă, dar este de așteptat ca ei să fie identificați și pedepsiți aspru.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Prin India,cei care umblau aihui pe stradă,poliția îi băteau cu parul sau îi puneau să facă flotări și genoflexiuni pînă oboseau. Eu am fost pe la magazin la mine în sat,la venire spre casă m-am întîlnit cu o mașină de poliție,se uitau milițienii la mine ca și cum aș fi fost căutat de FBI.

Previous post Primul zbor pentru cel mai avansat F-15 din lume | VIDEO
Next post Carpathian Pumas | Militarii din a doua rotație au plecat spre Mali
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x