Tarom lanseaza rute noi. Zboruri spre Milano si Barcelona din Oradea

Compania Tarom a anuntat lansarea a doua noi rute de pe Aeroportul International Oradea, operatorul roman urmand a zbura spre Italia si Spania.

Milano-Bergamo si Barcelona sunt destinatiile pe care Tarom le va lega de Oradea.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 15 decembrie, iar primele curse vor fi operate de pe 25 martie 2019.

Potrivit comunicatului Tarom, politica de deschidere de noi rute va continua in perioada urmatoare dupa ce, in ultima vreme, au fost inaugurate 16 curse.

“Marcăm deschiderea a nu mai puțin de 16 noi rute în ultima perioadă. Continuăm să dezvoltăm prezența companiei pe piață, mizând în permanență pe nevoia de conectare a polurilor de creștere economică din România cu cât mai multe destinații. Contăm pe un factor de încărcare pozitiv pe aceste două noi rute, bazat pe valorificarea traficului intern cât și extern, turistic, dar nu numai. Suntem conștienți de nevoia constantă de a călători rapid și în siguranță, exprimată de bihorenii care au creat veritabile comunități locale în Milano și Barcelona.

Compania națională va pune la dispoziție două frecvențe săptămânale pe Milano și Barcelona cu plecare din Oradea. Numărul minim de locuri disponibile/cursă este de 120. În prețul biletelor TAROM sunt incluse: – transportarea bagajelor de cală (23 de kg) și a bagajelor de mână (10 kg); – servicii la bord; – operațiuni de check-in în aeroport.”

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
enzo Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
enzo
Guest
enzo

Ce miscare… 🙂 La Oradea, printr-un concurs de imprejurari politice, au ajuns la presendentia CJ oamenii de la UDMR, oameni care au declarat public ca nu trebuie sa deranjeze vecinii de la west, adica pe unguri. Dupa ce au venit la CJ in cateva luni au disparut Ryan-air si cursele low-cost, vecinii de la west au dormit mai bine, aeroportul lor de la Debrecen nu mai este in pericol. Tarom nu poate sa concureze inca cu liniile low cost gen Wizz. Tare ma tem ca in cateva luni liniile respective or sa dea faliment, dar sa speram… Cu ai nostri… Read more »