USF 2014 – primul eveniment din România dedicat soluțiilor fără pilot și aplicațiilor lor practice

Read Time:46 Second

Macheta_USF 2014_16 mai 300USF 2014 – primul eveniment din România dedicat soluțiilor fără pilot și aplicațiilor lor practice – pe 16 mai, la Romaero Băneasa !

Evenimentul se va desfășura pe 16 mai 2014, începând cu ora 10:00, la Sala de Conferințe Romaero Băneasa. USF 2014 are loc în cadrul expoziției Black Sea Defense & Aerospace.

Obiectivul conferinței este de a oferi o oportunitate pentru profesioniștii din industrie – producători, furnizori de servicii în domeniu, cumpărători și reprezentanți ai Autorității Aeronautice Civile – de a interacționa și de a prezenta cele mai recente soluții, inițiative și a celor mai noi reglementări din Romania în domeniul sistemelor fără pilot .

Participanții vor putea intra în legatură cu entități guvernamentale și civile, organizații interesate în soluții de supraveghere, pentru situații de urgență, securitate, pentru inspectarea infrastructurii, pentru turism sau evenimente și își vor putea promova compania, produsele și serviciile.

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet de intrare sau invitație, cu înregistrare prealabilă.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post <!--:ro-->Iranul a prezentat copia dronei americane Sentinel<!--:--><!--:en-->Iran unveild the copied US Sentinel UAV<!--:-->
Next post Black Sea Defense & Aerospace – BSDA 2014
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x