Wizz Air va zbura de la Bacău. Lista completă a destinațiilor

Operatorul low-cost Wizz Air va deschide o bază operațională pe aeroportul Bacău.

Două avioane Airbus A320 vor fi alocate acestei baze și vor începe cursele comerciale din luna noiembrie.

Pe lista destinațiilor ce vor fi disponibile din Bacău se află Londra, Roma, Torino, Larnaca sau Billund

Prețurile sunt promoționale și încep de la 89 de lei pe segment:

**Tarif pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.

CEO-ul Wizz, József Váradi, s-a deplasat la Bacău cu un avion al companiei pentru a lua parte la lansarea bazei operaționale.

”Anunțul de astăzi subliniază angajamentul nostru față de România. Suntem deja cel mai mare operator din țară și rămânem fideli misiunii noastre de liberalizare a călătoriilor aeriene nu numai în capitale, dar și pe aeroporturile regionale. Deschiderea celei mai noi baze Wizz Air și alocarea a două aeronave moderne, de ultimă generație, subliniază importanța pieței românești pentru operațiunile noastre. Adăugând astăzi 12 noi rute interesante și păstrând protocoalele noastre de igienizare la cele mai înalte standarde, suntem siguri că tarifele ultra- reduse ale Wizz Air și rețeaua de rute extraordinare vor face călătoriile să fie accesibile pentru tot mai mulți pasageri din România.”

Subscribe
Notify of
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x