Zboruri Tarom la cerere spre și dinspre Italia, Spania, Belgia și Olanda

Read Time:2 Minute, 41 Second

Compania Tarom va efectua în zilele următoare mai multe zboruri ”la cerere” spre și dinspre Italia, Spania, Belgia și Olanda.

Este vorba despre curse charter care se adreseaza cetățenilor români ce doresc repatrierea, în cazul zborurilor spre țară, sau care sunt cetățeni ai statelor de destinație ori lucrători cu contracte.

Iată și programul zborurilor și prețurile biletelor:

26 mai 2020

București – Roma – București, tarif 208 euro, cu bagaj de mână de 10 kg și bagaj de cală de 30 kg incluse;

București – Milano – București, cu tarif de 200 euro, cu bagaj de mână de 10 kg și bagaj de cală de 23 kg incluse.

28 mai 2020

București – Madrid – București, tarif 250 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

București – Barcelona – București, tarif 230 euro cu toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

31 mai 2020

București – Madrid – București, tarif 250 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

București – Barcelona – București, tarif 230 euro cu toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

26 și 28 mai 2020

București – Bruxelles, tarif 277 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

Bruxelles – București, tarif 257 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

Zborurile Bruxelles – București vor avea escală la Amsterdam

București – Amsterdam, tarif 289 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

Amsterdam – București, tarif 267 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

Zborurile București – Amsterdam vor avea escală la Bruxelles.

FOARTE IMPORTANT!!!

Zborurile sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreaze in următoarele categorii:

Dinspre Roma, Milano, Madrid, Barcelona, Bruxelles și Amsterdam spre România vor fi acceptati doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J.

Dinspre România spre Roma, Milano, Barcelona, Madrid, Bruxelles și Amsterdam sunt necesare următoarele condiții:

– să fie cetățeni ai statelor respective sau
– să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau
– să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi („green lanes”), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale – C (2020 1897/23.03.2020).

De asemenea, înainte de efectuarea zborului vă rugăm să respectați condițiile de călătorie speciale, pe care le găsiți aici: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM! Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Specialiști militari români, transportați în SUA cu un avion Tarom
Next post Blue Air va relua cursele regulate de la începutul lunii iulie