Adevarul despre avioanele F-22 „distruse” de uragan pe Tyndall AFB

A trecut ceva timp de la momentul in care Uraganul Michael a lovit in plin Tyndall AFB (Air Force Base) si putem sa revenim asupra flotei de F-22 Raptor ce a avut de suferit.

Acum avem si date/ declaratii oficiale si asumate in privinta avioanelor surprinse de furtuna pe baza si afectate dupa ce vantul puternic a smuls acoperisul unor hangare.

In primul rand, sa vedem cati Raptori au ramas totusi pe Tyndall, iar asta o aflam dintr-o scrisoare pe care senatorul republican Marco Rubio i-a trimis-o lui Heather Wilson, Air Force Secretary.

„As Hurricane Michael approached the Florida panhandle, 31 percent of F-22 aircraft at Tyndall Air Force Base were designated non-mission capable (NMC) and were sheltered in place”

Bun, cum pe Tyndall se aflau 55 de avioane de generatia V, rezulta ca 17 aparate au fost lasate in urma din diferite motive.

As vrea sa remarc aici o disponiilitate a flotel de F-22 Raptor de pe Tyndall de 69%, una excelenta daca ma intrebati pe mine. Iar daca ma gandesc ca imediat dupa furtuna alte cinci avioane au fost mutate in zbor pe Langley, cifrele arata si mai bine.

Acum sa trecem la partea interesanta, anume la avioanele distruse de uragan. Pentru ca masina de propaganda a marsat mult in aceasta directie, ironizand americanii pentru ca si-au pierdut avioanele fara ca macar acestea sa fie trimise in lupta.

“All the F-22s will be fine”

Citatul de mai sus ii apartine generalului Mike Holmes, nimeni altul decat comandantul Air Combat Command (ACC).

O declaratie asumata, cu subiect si predicat, prin care ni se transmite ca nici macar un F-22 nu a fost distrus. Sigur, sunt avioane afectate, dar care pot si vor fi reparate. Sigur, s-a recunoscut chiar si ca hangarele proiectate sa reziste la uragane au aratat carente majore si ca acest lucru trebuie corectat de urgenta.

Cam asta este adevarul despre avioanele F-22 si despre „duelul” sau cu uraganul.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Fake news. Propagandă ieftină,parcă zilele trecute ar fi recunoscut că 10-14 Raptori (nici ăștia nu știu) ar fi avariați-distruși. De la 2-3 la 10-14. Nu au curajul să spună că au fost 17,generalul US,a avut dreptate. Angajații bazei Tydall,au fugit ca proștii,lăsînd pradă distrugerii,baza.

Jap

Găsești pe saiturile cu profil militar de afară. Pe aproape care încep cu Defense sau Defence, care au și informații de pe aviație militară.

Jap

Am găsit,primul sait care a zis și au luat toți se numește Asia Defense 15.10 2018

Jap

Ce zici tu,se numește Asian Defence, yo zic Asia Defense. Yo îl citesc zilnic: Asia Defense. Este primul care a zis,iar restul lumi l-au citat.

Jap

Acesta este articolul,este primul care a spus informații despre F22,restul lumii au copiat de la ei. Normal că știrea e de două săptamîni,15.10.2018. Dar de la 2F22,cîte susții tu fratelo,a ajuns pînă la 14 pe The Aviationist. Deci generalul Sua,s-ar putea să aibă dreptate,cînd a zis că, sînt 17 avariate-distruse.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x