Airbus Helicopters Romania va asigura mentenanta elicopterelor bulgaresti

Airbus Helicopters Romania a anuntat ca a semnat un acord-cadru pe cinci ani cu Ministerul Apararii de la Sofia pentru acordarea de servicii de suport logistic integrat pentru asigurarea navigabilităţii elicopterelor de tip Panther şi Dauphin.

„Acest contract continuă colaborarea excelentă a Airbus Helicopters în România cu Guvernul de la Sofia. Anul trecut am predat Forţelor Navale bulgare un elicopter N3+ Dauphin pe care l-am recondiţionat la Braşov. Continuăm acum cu acest contract extins pentru flotele Panther şi Dauphin. Bulgaria este o ţară importantă pentru Airbus, fiind unul dintre cei mai mari operatori de elicoptere Airbus din regiune. Îi asigur pe partenerii noştri de toată implicarea pentru ca Forţele Navale şi Aeriene să se poată baza, în cele mai bune condiţii şi în orice moment, pe flota de elicoptere”, a transmis Georges Durdilly, directorul general al Airbus Helicopters în România.

Airbus Helicopters Romania trebuie, potrivit contractului, sa inlocuiasca echipamentele defecte ale elicopterelor, sa le repare acolo unde este cazul, sa livreze echipamente si utilaje necesare operarii sau sa efectueze operatiunile majore de mentenanta.

Fortele Navale Bulgare opereaza doua elicoptere Panther si un elicopter Dauphin.

Fortele Aeriene au in serviciu nu mai putin de 12 elicoptere AS532 Cougar, insa acestea nu sunt cuprinse in acest acord-cadru, din cate se pare.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x