Arabia Saudita ar fi pierdut un elicopter Apache in Yemen | VIDEO

Armata saudita ar fi pierdut un elicopter de atac AH-64D Apache in Yemen, aparatul fiind doborat de fortele rebele sprijinite de Iran.

Rebelii houthi au dat publicitatii un clip video, evident lipsit de claritate, in care se poate vedea un elicopter Apache lovit cu o racheta sol-aer si prabusindu-se.

Pe imagini se vede cum coada elicopterului se rupe de aparat inainte ca acesta sa se prabuseasca, iar presa internationala sustine ca ambii piloti au murit.

Pana in momentul de fata, sauditii nu au confirmat oficial pierderea elicopterului.

Tot in Yemen a fost doborata si o drona chinezeasca Wing Loong II care ar apartine tot Arabiei Saudite. Ma rog, doborat pare a fi un termen exagerat intrucat exista doar fotografii facute la sol cu o epava in stare destul de buna.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”><a href=”https://twitter.com/hashtag/Houthi?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw”>#Houthi</a> militias release a video showing their downing of a <a href=”https://twitter.com/hashtag/SaudiArabia?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw”>#SaudiArabia</a> Apache helicopter gunship yesterday at the Saudi- <a href=”https://twitter.com/hashtag/Yemeni?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw”>#Yemeni</a> border. <a href=”https://t.co/sO5cDVudWt”>pic.twitter.com/sO5cDVudWt</a></p>— Seyyah News (@seyyahnews) <a href=”https://twitter.com/seyyahnews/status/1200852635726860290?ref_src=twsrc%5Etfw”>November 30, 2019</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Jappsycho Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
psycho
Guest
psycho

scule profesioniste pe mâna amatorilor aka strici orzul pe gâște.

Jap
Guest
Jap

La Mulți Ani,România! “Yemeniți” au fost dotați cu tot felul de “bunătăți”de prin china și iran și cam se văd rezultatele. Nu cred că pregătirea piloților,ar fi cauza doborîri elicopterului. Cînd vin spre tine 3 rachete trase din locuri diferite,nu mai ai ce face.Namaste.