Avioane F-117 și-au făcut din nou apariția pe o bază americană

Avioane F-177 Nighthawk și-au făcut din nou apariția pe o bază aeriană americană. De această dată. trei astfel de aparate au ajuns pe MCAS (Marine Corps Air Station) Miramar.

Evenimentul s-a produs săptămâna trecută și, chiar dacă nu există o confirmare oficială cu privire la prezența lor pe Miramar, se pare că este vorba despre un nou exercițiu.

Asta pentru că flota de F-117 este folosită din ce în ce mai mult în exerciții având această capacitate unică de a simula platforme de generația V greu detectabile de radare.

În ultimii ani, avioanele Nighthawk au fost zărite pe mai multe baze aeriene și au putut fi fotografiate de norocoșii care se aflau în zonă.

US Air Force mai are în inventar 51 de astfel de aparate, conform unei comunicări către cei de la The War Zone de anul trecut.

Și chiar dacă există o dispoziție care permite scoaterea lor din inventar într-un ritm de 4 pe an, forțele aeriene nici nu se gândesc la acest lucru momentan, F-117 având o nouă viață ca platformă de teste și\sau agressor.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x