Baltic Air Policing: Cinci misiuni in doua zile pentru Typhoon-urile britanice

Aparatele Eurofighter Typhoon ale Royal Air Force au avut o perioada extrem de aglomerata in zona statelor baltice, efectuand cinci misiuni de Politie Aeriana in numai doua zile.

Luni au fost patru decolari in alarma de pe baza aeriana Amari, din Estonia, avioanele RAF interceptand un Antonov An-26 “Curl” , un Tupolev Tu-142 si doua Su-27UB “Flanker”.

Marti a fost o noua decolare in alarma, de aceasta data pentru a intercepta un Tupolev Tu-134 “Crusty”.

Image of two Russian SU-27B “Flanker” fighters, seen here near Estonian air space today (05/08/2019). ROYAL Air Force (RAF)
Image of a Russian TU-142 “Bear” Bomber, seen here near Estonian air space today (05/08/2019). ROYAL Air Force (RAF)

Asa cum v-am mai tot spus, britanicii sunt foarte deschisi comparativ cu ai nostri si toate informatiile vin dintr-un comunicat oficial insotit de fotografii ale aparatelor interceptate.

Poate ca in timp se vor schimba si la noi procedurile si vom putea vedea ca oamenii aflati pe bazele aeriene 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an chiar ne apara.

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
WatsonJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Da,puterea bipolară.

Watson
Guest
Watson

Pai numai unii sa se plimbe cu tehnica militara. E bine ca Rusii tin nervii incordati la tarile baltice, si asa aceste tari sau degradat in ultimul hal.
Sa alergi ca disperatu si sa prinzi in lentila un Su-27 devii vedeta bazei, poti da chiar autografe pe poze colegilor de breasla.
Iar daca acel Su-27 cu frana aerodinamica deschisa a fost pozat asta arata cat de relaxati sunt rusii facand cu mana englezilor.