Elephant Walk: 52 de avioane F-35 pe pista Hill AFB

Imaginile inceputului de an vin de la Hill Air Force Base, acolo unde 52 de avioane F-35A au rulat pe pista intr-un Elephant Walk epic.

Acest tip de exercitii, denumit conventional Combat Power Exercise, presupune ca avioanele operationale ruleaza pe pista de decolare-aterizare in configuratie de lupta pentru a arata disponibilitatea pentru misiuni reale.

In cazul de fata, aparatele F-35A nu au avut armament pe piloni exteriori, insa este probabil ca ele sa fi purtat mai multe rachete in compartimentele interne, asta pentru a putea zbura in configuratie stealth.

“Exercitiul, care a fost planificat luni de zile, a demonstrat abilitatea de a angaja o forta numeroasa de F-35A si a testat pregatirea in zona personalului, avioanelor, operatiunilor de la sol, oprratiunilor de zbor si pregatirea de lupta. La putin peste 4 ani de la primirea primelor aparate F-35A Lightning II, escadrilele de la Hill au obtinut capabilitatea deplina de lupta”, au transmis cei de la 388th Fighter Wing.

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
albertJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Marketing & PR,dăi în măsan cur,își încordează mușchii,pt. multirolul Finlandez și Elvețian.

albert
Guest
albert

Sigur ca a fost o proba serioasa, pt. cei de la sol ,52 de avioane care ruleaza concomitent.Probabil in medicina aeronautica exista solutii.
Este o stire prezentata in mai multe locuri.Si tot o stire:
https://nationalinterest.org/blog/buzz/stealth-race-china-has-started-building-new-stealth-fighter-111546