Livery nou pentru Air Force One?

Avioanele folosite de presedintele si de vicepresedintele Statelor Unite, cunoscute sub denumirea generica “Air Force One”, ar putea avea un nou livery.

Presedintele in exercitiu al USA, Donald Trump, a prezentat in premiera cateva randari cu, posibil, viitoarea schema de vopsire a avioanelor oficiale americane.

Propunerile lui Trump, pentru ca a declarat ca el insusi a dat indicatiile pentru livery, sunt complet diferite fata de cele utilizate in prezent si vin cu un design cu accente nationaliste.

Daca pana acum avioanele prezidentiale americane erau vopsite in tonuri de albastru, pe viitor acestea ar putea fi alb-rosii-albastre, culorile de pe drapelul Statelor Unite.

Problema pentru planurile lui Trump este ca mai multi politicieni vor sa mute decizia finala in privinta livery-ului in Congres, acolo urmand a se vota daca Air Force One isi va schimba infatisarea sau nu.

Cum avioanele comandate gigantului Boeing sunt inca in faza de constructie, urmand a fi livrate in jurul anului 2024, presedintele Trump are sanse minime sa le foloseasca si in cazul in care ar obtine un al doilea mandat in fruntea SUA.

Voua cum vi se pare designul?

Foto: ABC News

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of