Rusii anunta ca Su-57 si MiG-35 se apropie de finalul testelor

Comandantul Fortelor Aeriene Ruse, generalul-locotenent Sergey Dronov, a anuntat ca cele mai noi avioane de lupta ale VVS (Voyenno-Vozdushnye Sily Rossii), Su-57 si MiG-35, se apropie de finalizarea perioadei de testare.

Potrivit generalului, aparatul de generatia V isi va incheia faza de teste la finalul acestui an, in timp ce “nepotul” MiG-ului 29 mai are de asteptat pana la sfarsitul lui 2021.

“Avionul multirol Su-57 isi va finaliza perioada de teste pana la sfarsitul anului, in timp ce testele pentru MiG-35 vor fi incheiate pana la sfarsitul lui 2021. Dupa teste sunt programate contracte de achizitii pentru produsele de serie”, a spus generalul.

Trei regimente ale VVS ar urma sa fie dotate cu Su-57, in timp ce MiG-ul 35 va fi cumparat in numar mult mai mic, acesta nefiind un aparat care sa impresioneze armata rusa.

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
albertJapSorin Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Sorin
Guest
Sorin

Mig35 va merge mai mult la export dar și în dotarea aviației rusești. Rusii vor sa aibă doi producători de avioane multirol, Su și Mig asa ca vor face tot ce pot pentru a păstra ambii producători în activitate.

Jap
Guest
Jap

Erau mulți pe aici,care îi cîntau prohodul lui ’57 și lui J-20. Culmea ar fi,ca ’57 să aibă succes la export.

albert
Guest
albert

Eu inca mai sper ca la MAKS-2019 sa fie prezentat noul trainer MiG.De facut avioane s-a apucat si Belarus(un mic bimotor de patrulare maritima).Tot ca noutate,poate prin septembrie 2019:
https://nationalinterest.org/blog/buzz/taiwan-getting-ready-build-new-fighter-jet-73386