Aeroportul Sibiu te premiaza daca faci poze misto

Read Time:1 Minute, 30 Second

macheteAeroportul International Sibiu a lansat una dintre cele mai misto campanii de promovare din ultima perioada, „Lasa-ti avioanele sa-ti zambeasca”.

Ideea este pe cat de misto, pe atat de simpla. Trebuie sa fotografiezi avioanele unor companii aeriene la Sibiu si poti castiga premii interesante.

„Orice persoană care îndeplineşte condiţiile de participare trebuie să realizeze fotografii cu avioane ale companiilor Lufthansa, Austrian Airlines, Blue Air, Tarom şi Wizzair care aterizează sau decolează de pe Aeroportul Internaţional Sibiu. Fotografiile pot fi realizate din diverse locaţii ale Municipiului Sibiu ( Parcul Sub Arini, Piaţa Mică, Piaţa Mare, Aeroportul Internaţional Sibiu etc). Sunt de preferat, fotografiile cu avioane care surprind şi elemente arhitecturale ale oraşului Sibiu”, anunta reprezentantii AIS, conform Turnul Sfatului.

Iar conditiile nu-s asa complicate, dupa cum ne explica sursa citata:

„Cei interesați trebuie să fie cetăţeni români, cu vârstă de minim 18 ani împliniți până la 12 martie 2015, cu domiciliul în judeţele din aria deservită de Aeroportului Internaţional Sibiu (Sibiu, Hunedoara, Braşov, Alba, Mureş, Cluj şi Vâlcea). Concursul se încheie pe 3 mai anul acesta.

Fotografiile realizate pot fi trimise pe adresa concurs@sibiuairport.ro (unde să fie menţionat numele, prenumele şi vârsta), postate pe paginile de Facebook (www.facebook.com/sbzairport) sau Twitter (www.twitter.com/sbzairport) ori prin mesaj privat pe cele două reţele sociale. Pozele realizate nu trebuie să conţină watermark. Desemnarea câştigătorilor se va realiza în data de 05 Mai 2015, după ora 12.00, prin jurizarea pozelor de către echipa de Marketing a Aeroportului Internaţional Sibiu.”

Iar premiile sunt trei machete de avion: Wizzair Airbus A320 (1/100) acordată fotografiei câştigătoare cu un avion Wizzair, Tarom Airbus A318 (1/100) acordată fotografiei câştigătoare cu un avion Tarom și Lufthansa Boeing 747-8i (1/200) acordată fotografiei câştigătoare cu un avion Lufthansa sau Austrian Airlines.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Rafale in Emirate?
Next post Vin americanii! Sase F-16 la Campia Turzii