Air Navigation Convention 2018, Editia 9

Ca in fiecare an, un grup de studenti de la Facultatea de Inginerie Aerospatiala din Bucuresti, specializarea Navigatie Aeriana (Air Navigation) organizeaza evenimentul Air Navigation Convention.

Editia din 2018 va avea loc joi si vineri, 15 si 16 martie, in sala A010 din UPB.

Eforturile acestui grup de studenti care organizeaza acest eveniment sunt de a aduce in acelasi loc studentii din toti anii de studiu la Air Navigation, absolventii acestei sectii, profesorii si, nu in ultimul rand, angajatorii care vin din toata Europa si din tara. O dovada a succesului a acestui eveniment este ca un numar de studenti isi efectueaza practica obligatorie din anul 3 in urma intalnirii profesionistilor din EUROCONTROL, UK NATS, DFS, ROMATSA , Romanian CAA etc.

Practic, evenimentul este atat o poarta catre un internship din Europa dar si o cale pentru absolventi de a gasi un job.

Anul acesta, tema Conventiei este una inedita si se doreste a avea o priza foarte buna catre publicul tinta, studentii de la Navigatie Aeriana: Sharing the Sky – Beyond Performance and Success, care se traduce intr-un mod poetic in romana: “Acelasi cer pentru toti – dincolo de
perfromanta si succes”.

Aceasta tema are scopul de a intarii legatura dintre profesionisti si studenti. Orice student fiind nerabdator sa afle reteta succesului direct de la cei care au urcat foare sus in piramida carierei.

O mare atractie a acestei editii, este si piesa de teatru Nuclear Family, jucata de o trupa iralndeza, trupa care a fost pana acum prezenta la EUROCONTROL si Belgocontrol, unde au incantat audienta cu performanta lor. Si asta pentru ca este o piesa interactiva care se desfasoara in functie de alegerile publicului.

Asa ca e bine sa nu lipsiti de la acest eveniment, daca sunteti studenti la aceasta sectie, pentru ca va asteapta multe suprize si oporutnitati de viitor.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of