Boeing anunta Tarom ca si client pentru 737 NG. Sau nu?

Read Time:1 Minute, 13 Second

I-auzi ia! Boeing anunta Taromul pe lista clientilor pentru B737 NG. E drept ca nu exista un anunt propriu-zis, ci doar un slot, dar e o chestie. Sau nu?

UPDATE: Se pare ca m-am grabit si Boeing n-a anuntat nimic. Treaba aia cu 737 NG pare-se ca e atasata sloturilor/ paginilor tuturor clientilor ce opereaza B737. Un fel de reclama. Deci multa lumina pentru nimic deocamdata, Boeing n-a anuntat nimic.

Concret, pe site-ul Boeing, la capitolul clienti, apare si operatorul national al Romaniei. Nu exista insa vreun anunt cu privire la contracte semnate, dar e un 737 NG cu livery-ul Tarom.

Mi-e greu sa spun ce inseamna asta concret. Sigur, stim ca exista un soi de negocieri intre Tarom, care n-are inca buget pe 2017, si un lesor misterios pentru un dry-lease a doua 737 NG, dar mai mult de intentii nu stiu sa fie ceva.

Dar uite ca Boeing sare cu chestia asta. De ce? O fi anticiparea unui contract. O fi un soi de presiune pusa pe Bucuresti. N-o fi nimic si s-o referi la faptul ca Tarom opereaza B737-300 si B737-700… Dracu’ stie.

Ca idee, Tarom apare ca si client si pe site-ul celor de la Airbus, dar fara o pagina dedicata si vreun aparat nou cu livery-ul romanilor.

Ramane de vazut ce si cum, pana la anuntul semnarii unui contract raman circumspect.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Boeing anunta Tarom ca si client pentru 737 NG. Sau nu?

  1. Daca stam sa ne gandim ca au anuntat ca vor cumpara pe dracu sa-i pieptane, nu e greu de imaginat de ce i-au pus aia pe wish-list!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post VIDEO | F-35 a virat spre Estonia
Next post Gripen a castigat cursa pentru multirolul Bulgariei. Dar (inca) nu primeste contractul