Boeing anunta Tarom ca si client pentru 737 NG. Sau nu?

I-auzi ia! Boeing anunta Taromul pe lista clientilor pentru B737 NG. E drept ca nu exista un anunt propriu-zis, ci doar un slot, dar e o chestie. Sau nu?

UPDATE: Se pare ca m-am grabit si Boeing n-a anuntat nimic. Treaba aia cu 737 NG pare-se ca e atasata sloturilor/ paginilor tuturor clientilor ce opereaza B737. Un fel de reclama. Deci multa lumina pentru nimic deocamdata, Boeing n-a anuntat nimic.

Concret, pe site-ul Boeing, la capitolul clienti, apare si operatorul national al Romaniei. Nu exista insa vreun anunt cu privire la contracte semnate, dar e un 737 NG cu livery-ul Tarom.

Mi-e greu sa spun ce inseamna asta concret. Sigur, stim ca exista un soi de negocieri intre Tarom, care n-are inca buget pe 2017, si un lesor misterios pentru un dry-lease a doua 737 NG, dar mai mult de intentii nu stiu sa fie ceva.

Dar uite ca Boeing sare cu chestia asta. De ce? O fi anticiparea unui contract. O fi un soi de presiune pusa pe Bucuresti. N-o fi nimic si s-o referi la faptul ca Tarom opereaza B737-300 si B737-700… Dracu’ stie.

Ca idee, Tarom apare ca si client si pe site-ul celor de la Airbus, dar fara o pagina dedicata si vreun aparat nou cu livery-ul romanilor.

Ramane de vazut ce si cum, pana la anuntul semnarii unui contract raman circumspect.

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MihaiCezar Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Cezar
Guest
Cezar

Daca stam sa ne gandim ca au anuntat ca vor cumpara pe dracu sa-i pieptane, nu e greu de imaginat de ce i-au pus aia pe wish-list!

Mihai
Guest
Mihai

Boeing rulz !

Cezar
Guest
Cezar