Boeing anunta Tarom ca si client pentru 737 NG. Sau nu?

I-auzi ia! Boeing anunta Taromul pe lista clientilor pentru B737 NG. E drept ca nu exista un anunt propriu-zis, ci doar un slot, dar e o chestie. Sau nu?

UPDATE: Se pare ca m-am grabit si Boeing n-a anuntat nimic. Treaba aia cu 737 NG pare-se ca e atasata sloturilor/ paginilor tuturor clientilor ce opereaza B737. Un fel de reclama. Deci multa lumina pentru nimic deocamdata, Boeing n-a anuntat nimic.

Concret, pe site-ul Boeing, la capitolul clienti, apare si operatorul national al Romaniei. Nu exista insa vreun anunt cu privire la contracte semnate, dar e un 737 NG cu livery-ul Tarom.

Mi-e greu sa spun ce inseamna asta concret. Sigur, stim ca exista un soi de negocieri intre Tarom, care n-are inca buget pe 2017, si un lesor misterios pentru un dry-lease a doua 737 NG, dar mai mult de intentii nu stiu sa fie ceva.

Dar uite ca Boeing sare cu chestia asta. De ce? O fi anticiparea unui contract. O fi un soi de presiune pusa pe Bucuresti. N-o fi nimic si s-o referi la faptul ca Tarom opereaza B737-300 si B737-700… Dracu’ stie.

Ca idee, Tarom apare ca si client si pe site-ul celor de la Airbus, dar fara o pagina dedicata si vreun aparat nou cu livery-ul romanilor.

Ramane de vazut ce si cum, pana la anuntul semnarii unui contract raman circumspect.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cezar

Daca stam sa ne gandim ca au anuntat ca vor cumpara pe dracu sa-i pieptane, nu e greu de imaginat de ce i-au pus aia pe wish-list!

Mihai

Boeing rulz !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x