Cea mai buna escadrila din US Air Force

Read Time:41 Second

Vampire Bats named Air Force's top air superiority squadron44th Fighter Squadron a fost numita recent cea mai buna escadrila de superioritate aeriana si/sau aparare aeriana din cadrul US Air Force, castigand „trofeul Raytheon”.

Escadrila, aflata in prezent in Japonia, la baza aeriana Kadena, se mandreste cu cifre impresionante – in 2012 au fost executate peste 3.000 de iesiri cu avioanele din dotare, insumand peste 5.000 de ore de zbor.

Potrivit comandantului escadrilei, Lt. Col. David Eaglin, anul trecut pilotii sai au fost in misiune in alte tari 290 de zile, asigurand superioritatea aeriana deasupra a 11 tari de pe trei continente.

„Trofeul Raytheon” se acorda anual, incepand cu 1953, escadrilelor din cadrul USAF. Unitatile sunt evaluate atat din punctul de vedere al performantelor operationale, cat si din cele ale pregatirii, organizarii sau a realizarilor individuale.

Foto: USAF/ F-15 al 44th FS

 

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Coreea de Nord si-a ridicat avioanele
Next post Ryanair, aproape de o comanda uriasa de avioane