F-117 zboara in continuare, la sase ani de la retragerea din serviciuF-117 still flying, six years after retiring

F117Avioane F-117 Nighthawk zboara si acum, la sase ani dupa ce au fost retrase oficial din serviciu.

Cateva avioane F-117 au fost fotografiate recent de spotterii americani la poligonul Tonopah, din desertul Nevada. Avioanele au fost surprinse atat la sol, cat si in zbor.

Fortele Aeriene si Lockheed Martin nu au comentat pana acum acest subiect.

Din ce se speculeaza, motivul mentinerii in stare de zbor a unor avioane F-117 ar fi utilizarea acestora in anumite teste, fie pentru dezvoltarea contramasurilor si detectarii avioanelor stealth, fie pentru a imbunatati aceste capabilitati de evitare a sistemelor de detectie.F117F-117s’ stealth jets are still flying in the USA, six years after the model was officially retired.

At least two F-117s’ were photographed this year at Tonopah Test Range, in Nevada. American spotters have photos with the Nighthawks on the runnway but also during flights, so the jets are fully operational.

US Air Force and manufacturer Lockheed Martin refused to comment so far.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Și mai sînt 4 pasari date pe la muzee,și mai zboara pe la air șou-ri, aici cu testarea in nevada sint fraieri gringo,sal trimita direct la sîrbi daca au vre-o nelamurire.

Jap

In california,l-am vazut pe youtub filmul.

Jap

Acum doi ani eram la um prieten si am vazu pe youtub,si tot asa ne comtraziceam,era in california la finalul unui miting aerian a trecut un f-117 in aplauzele spectatorilor,iara filmul postat, nu m-ai tin minte cînd a fost facut.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x