Final de telenovela: Rafale a plecat, in sfarsit, la export

rafaleTelenovela legata de vanzarea „omnirolului” Rafale s-a incheiat, primele trei astfel de avioane plecand la export.

Egiptul este primul client extern pentru Rafale, trei „duble” fiind livrate marti autoritatilor de la Cairo.

In total, Egiptul trebuie sa primeasca 24 de avioane in cadrul unui contract a carui valoare este estimata la 5 miliarde si jumatate de dolari.

Dassault va avea destul de mult de munca in anii urmatori, avand de livrat alte 36 de avioane in India, plus inca 24 de „omniroale” in Qatar.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Eu zic că telenovela continuă,cică egiptenii au semnat și pt 48 mig29 (noi nouţe) și încurînd vin și niște f-16.

Jap

Deja au semnat pt 29,sa întîmplat prin martie anul asta,așa am auzit,egiptenii sînt orice dar nu cretini.

Jap

Tot prin martie dar anul trecut chinezii au semnat pt 24 su-35 și apropo de cretini cu mai multe tipuri de avioane multirol: gringo,ivanii,chinezii,egiptenii,evreii,englezii,indienii….etc telenovela continuă.

Jap

Frate fiecare cu sursele lui, cand am auzit de su-35 cumparat de chinezi am zis pe site si tu ai zis ca nu e adevarat, piese de mig-21 din china s-a adeverit si dogfight-ul din N atlanticului acum migurile pentru egipteni om trai si om vedea.

Jap

Noi am reparat mig21 și altora,de unde piese noi de schimb și motoare? Te las pe tine să raspunzi. Acum sa nu zici că le-am luat din rusia,si noi în dotare avem ’21 de unde piese și motoare noi ?

Mig-21 LanceR

boss vino si tu cu niscai dovade. intra si tu in rand cu lumea, fa-te credibil.

Foxbat

„Acum sa nu zici că le-am luat din rusia”.. Ba le-am luat din Rusia!! Nici macar din Ucraina! Stiti cum functioneaza industria aeronautica romana (ce a mai ramas din ea) ?

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x