Poprire pe conturile Carpatair

carpatairUn complet de judecători de la Tribunalul Timiş a dispus măsura înfiinţării popririi asiguratorii pe conturile bancare ale societăţii Carpatair, în favoarea Aeroportului ”Traian Vuia” Timişoara (AIT), pentru suma de aproximativ un milion de euro. Sentinţa este executorie, dar poate fi atacată cu apel.

Administraţia aeroportului timişorean spune că are de recuperat de la compania aviatică Carpatair suma de peste 2,5 milioane de euro, reprezentând servicii efectuate, dar neplătite de beneficiar. Pentru recuperarea banilor, administraţia s-a adresat instanţei de judecată, care a dispus măsura popririi asiguratorii pe conturile Carpatair deschise la trei bănci. Suma pe care o are de recuperat AIT este, în acest dosar înaintat instanţei, de 1.323.318,95 lei şi 644.675,55 de euro.

”Carpatair a formulat apel în dosarul 3708/30/2013, în care Tribunalul Timiş a dispus înfiinţarea popririi asiguratorii. Sumele pretinse de Aeroportul Timişoara sunt obiectul unor litigii între părţi şi nu sunt recunoscute de Carpatair”, a declarat pentru cotidianul.ro Ramona Corduneanu, din partea societăţii Carpatair.

Dacă societaţii Carpatair i se respinge apelul formulat, conturile poprite vor putea fi executate de către societatea reclamantă, S.N. Aeroportul Internaţional Traian Vuia Timişoara SA.

Cotidianul

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x