Pria Aviation 2018

Read Time:2 Minute, 50 Second

În secolul nostru mixul între aviație și business reprezintă una dintre cele mai importante ingrediente ale creșterii afacerilor deoarece timpul a devenit cea mai importantă resursă a fiecărui om de afaceri.

De aceea,PRIAevents organizează acest eveniment premium, PRIA Aviation 13-15 iulie 2018, cu sloganul Fly. Experience. Meet. Display. Demo. Fly. Este singurul de acest gen organizat în România – un weekend luxury ce reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business, din aviație și din aeroporturi, dar și alte tipuri de business conexe aviației – o reuniune importantă a comunității aviatice și a pasionaților de aviație, a mediului academic și de business din România.

PRIA Aviation va avea loc în 13 iulie 2018, la ora 11.00 la Aeroportul Tuzla. A doua zi, pe 14 iulie, participanții vor avea locuri la secțiunea VIP la prestigiosul miting aviatic AEROMANIA. Vă puteți lua familia, să se bucure de acest weekend minunat de aviație.

Conferința PRIA Aviation vă oferă studii de caz, cele mai bune practici și modalități de pentru a depăși cele mai presante provocări de afaceri. Agenda conferinței include sesiuni axate pe provocări și probleme cruciale care afectează afacerile din sectorul aviatic, cum imbunătățim condițiile și legislația pentru aviație în România și
cum dezvoltam permanent acest sector țara noastră.

Vei putea afla de la cei care participă despre cât te costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, dar și cum a influențat aviația viața lor de business și cea personală. Evenimentul este un prilej bun pentru a scoate incă o dată în evidență legătura dintre aviație, economia locală, turism, industrie, servicii și participanții au oportunitatea să stabileasca noi legături de business.

La conferința PRIA Aviation veți beneficia de cele mai importante si mai noi informații despre:

 Dezvoltarea aeroporturilor din România; construcția de hangare pentru aviația generală
 Modificarea codului aerian și adaptarea acestuia la necesitățile actuale
 Simplificarea normelor de securitate pentru aviația generală
 TVA de 5% pentru combustibilul pentru aviația generală si pentru biletele de avion pe rute interne, astfel încat să se încurajeze aviația și să se dechidă cât mai multe rute aeriene în România
 Distribuirea banilor din aviație și către aeroclubrile și școlile de aviație private
 Infrastructura aeroportuară. Se pot da garanții de stat pentru credite pe 20 de ani pentru piste betonate? Poate aloca statul bani și pentru aeroporturi?
 Beneficiile aviației de business, oportunităti pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion, jet-uri
 Digitalizarea aeroporturilor și a îndustriei aviației in general
 Oportunități de finanțare pentru aviație – pentru aeronave, aeronave de mici dimensiuni și business jet-uri;
 Cele mai bune opțiuni care deschid rute aeriene pentru toate tipurile de afaceri;
 Cum poți deveni pilot și care este rolul asociațiilor și al școlilor de aviație?

Lectorii invitați sunt: Decebal FĂGĂDĂU, Primar al Municipiului Constanţa , Conf. Dr. Ing. Octavian Thor Pleter, MBA (MBS), Decan al Facultății de Inginerie Aerospațială; Martin ROBINSON – Președinte, Aircraft Owners and Pilots
Association UK; Armand PETRESCU – Director General, CAA, Remus VULPESCU – Director General, Romaero SA, Radu MERICA – Președinte, Aircraft Owners and Pilots Association Romania, Cristina MITCHIEVICI – Commercial Manager, Regional Air Services; David CICEO – Președinte, AAR, Fănică CÂRNU – Director General Adjunct, ROMATSA Iulian BOTTA – Vicepreședinte, Aircraft Owners and Pilots Association Romania; Cristina MUNTEANU – Business Development Manager, E&M Corporation, Sorin CEPOI – Director, Direcția Aerodromuri și Navigație Aeriană, Autoritatea Aeronautică Civilă Română și reprezentanți ai Ministerului Transporturilor.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Terminal nou la Otopeni si aeroport in sudul Bucurestiului. Fara numar de la Guvern
Next post Ungaria a comandat 20 de elicoptere H145M de la Airbus