Primele detalii despre Air Navigation Convention 2017

Read Time:52 Second

Studentii de la Facultatea de Inginerie Aerospatiala, specializarea Navigatie Aeriana in limba engleza (Air Navigation) organizeaza a opta editie a evenimentului Air Navigation Convention.

Tema din acest an este „Automation: threat or levreage”, care se refera la procesul de automatizare in aviatie. Este o tema destul de dezbatuta deoarece de multe ori s-a pus intrebarea daca pilotii vor fi inlocuiti de computere.

Pana acum am vazut ce pot face UAV-urile in zonele de conflict, fiind mai putin riscanta trimiterea unui astfel de aparat pe campul de lupta decat a unui echipaj uman. Aceasta situatia este ca un exemplu. Dar la conferinta se va discuta mai mult despre partea civila, desi sunt sanse de a ne bucura cu prezenta si experienta lor si cativa piloti militari

Revenind cu detalii, conferinta va avea loc pe 23-24 martie, de la ora 9:00 in cadrul UPB, sala A010, unde vor fi prezenti reprezanti ai firmelor importante din industria aeronautica si principalii furnizori de servicii de trafic aerian, atat din tara cat si din Europa.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Su-25 iese din productie
Next post Airbus preseaza pentru o comanda de elicoptere din partea Romaniei