Saab modernizeaza flota de Gripen a Suediei

Read Time:55 Second

Gripen noriCompania suedeză producătoare de sisteme de apărare și securitate Saab a primit o comandă din partea Agenției Suedeze pentru Administrarea Materialelor de Apărare (FMV) pentru upgradarea actualei flote de avioane Gripen.

Valoarea comenzii se ridică la 140 milioane SEK (16,5 milioane euro), pentru perioada 2013 – 2014.

Upgrade-urile și ajustările aduse flotei de Gripen aflată în prezent în dotarea Forțelor Aeriene Suedeze vor garanta că avionul multirol de luptă va rămâne modern și capabil de operațiuni eficiente pentru următorii 40 de ani.

„Comanda include echipamente ce vor spori eficiența și vor reduce costurile de operare a sistemului Gripen pentru Forțele Aeriene Suedeze”, a declarat Lennart Sindahl, șeful diviziei Aeronautice a Saab.

Comanda mai include și administrarea proceselor legate de ciclul de viaţă și de îmbunătățire, lucrările pentru creșterea rezistenței, precum și mai multe studiis.

Saab deservește piața globală cu produse, servicii și soluții de top pentru apărarea națională și securitatea civilă. Saab are operațiuni și angajați pe toate continentele și dezvoltă, adoptă și îmbunatățește constant noi tehnologii pentru a veni în întâmpinarea nevoilor în schimbare ale clienților săi.

Comunicat de presă Saab.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post La multi ani, Valer „Muri” Muresan
Next post Ultimul Tu-154 a parasit linia de productie
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x