VIDEO | Patrouille de France, zbor peste New York

Patrouille de France, celebra formatie de acrobatie aeriana a Armee de l’Air, efectueaza in aceasta perioada primul turneu in Statele Unite, evenimentul de debut fiind un zbor peste celebrul New York.

Cele 8 avioane Alpha Jet ale francezilor au survolat Statuia Libertatii sau celebrul Manhattan, rezultand niste imagini cu adevarat impresionante.

Apropo de imagini, acestea au fost facute dintr-un Airbus A400M, ceea ce ma face sa ma gandesc ca poate si noi vom avea sansa sa prindem niste cadre cu 21 sau cu 16. Ma rog, sa revenim 🙂

Patrouille de France va participa la nu mai putin de 9 airshow-uri in Statele Unite, plus o multime de alte evenimente unde va fi nevoie numai de treceri in formatie.

Cum ar veni, daca americanii isi tin formatiile de acrobatie la ei, mergem noi, europenii, peste ei ca sa le aratam demonstratii 🙂

5
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RaptorJohannLanceRJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

M-ai zilele trecute ‘îngerii albaștri’ erau în Malaezia.

Jap
Guest
Jap

săl promoveze pe F-18.

Johann
Guest
Johann

Frumos!

Raptor
Guest
Raptor

Misto culori peste Manhatan, steagul olandez este iar deasupra orasului (stiu, sunt rau aici si o fac cu intentie).
Pentru cine nu stia, Manhatan a fost la inceputul colonizarii indiei de vest o colonie olandeza, cedata apoi catre britanici in urma unui conflict pentru colonii dintre cele doua imperii in care au avut trecere de o parte si de cealalta mai multe colonii din SE Asia, Caraibe si Africa.