AirShow Barza 2023 – 29 aprilie, Târgu Jiu

Read Time:1 Minute, 9 Second

Primul airshow al sezonului 2023 va avea loc la Târgu Jiu, pe Aerodromul Barza, în data de 29 aprilie, începând cu ora 10:00.

Participarea la AirShow Barza se anunță importantă, atât Forțele Aeriene Române, cât și Aeroclubul României, urmând a avea evoluții.

Dacă Aeroclubul va veni la Târgu Jiu cu avioanele Extra ale formației Hawks of Romania, militarii vor trimite elicoptere IAR-330 Puma și avioane IAR-99.

În plus, vor mai evolua și vor putea fi admirate de la sol aparatele ultraușoare obșnuite într-o astfel de locație.

”Aerodrom Barza Târgu-Jiu în parteneriat cu Aeroclubul României, Forțele Aeriene Române, Retromobil Gorj, Acs Raideri Târgu-Jiu, Primăria Târgu-Jiu, Prefectura Gorj și Consiliul Județean Gorj vă invită la cel mai mare eveniment al anului, AirShow Barza 29 aprilie 2023.

Ne vor încânta, Șoimii României “Hawks of Romania” formația de înaltă acrobație cu avioanele Extra, zboruri in formație cu avioanele școală Savanah, balonul cu aer cald și parașutiștii de la Aeroclubul României, elicopterele PUMA, avionul militar Șoim IAR 99, celebra albinuță Apollo-Fox mascota aerodromului Barza, avioane ultrausoare și zboruri demostrative cu aeromodele.

La sol vor fi prezente automobile retro de la RetroMobil Gorj si masinile buggy and rally de la Acs Raideri Tărgu-Jiu”, se arată în mesajul oficial de promovare al evenimentului.

Aici poți vedea lista actualizată a airshow-urilor programate în România în 2023

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
88 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
13 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Arab Aviation Summit 2023, sub semnele revenirii și incluziunii
Next post Macedonia de Nord, prima țară care a donat avioane de luptă Ucrainei