Airshow în pandemie | VIDEO

Read Time:59 Second

Chiar dacă majoritatea airshow-urilor din acest an au fost anulate din cauza pandemiei de COVID-19, sunt locuri unde astfel de spectacole au loc. Ba chiar cu spectatori.

Probabil cel mai mare miting aerian european din 2020 este Kauhava Airshow 2020, ce a avut loc în Finlanda la finalul lunii august.

Trebuie spus că pandemia lovit statul nordic mult mai puțin decât a făcut-o cu România, de exemplu, finlandezii având înregistrate în jur de 8,000 de cazuri cu o tentință de scădere. Prin urmare, este normal ca regulile de distanțare socială să fie destul de diferite față de cele de la noi.

Revenind la airshow, acesta a beneficiat de invitați interesanți. Discutăm aici despre Red Arrows, celebra formație britanică, aflată la primul eveniment de acest tip din 2020, Dassault Rafale sau Saab Gripen E.

Evident că au mai fost și alte demonstrații, Gripen C, de exemplu, Saab Globaleye, formația finlandeză Midnight Hawks, F-18 Hornet, NH-90 și încă și mai multe.

La eveniment au participat în jur de 20 de mii de spectatori în cele două zile și nu au fost raportate până acum incidente.

Iată și câteva evoluții de la Kauhava:

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Interceptare periculoasă a rușilor în zona Mării Negre | VIDEO
Next post Avioanele canadiene, certificate pentru misiuni de Poliție Aeriană în România