Banesti Fly-In 2012

Read Time:2 Minute, 5 Second

In weekendul care urmeaza, aerodromul Iacarilor de la Banesti va fi gazda unui weekend cum nu mai e altul – Fly-In 2012. Ce este Banesti Fly-In? Pai…

„Bănești Fly-In 2012 este un eveniment anual de zbor aflat la prima ediție. În cadrul evenimentului, piloți, pasionați și public larg se întâlnesc în aer liber pentru a zbura și pentru a admira aviația, pentru a discuta între ei și a povesti despre pasiunea lor comună : aviația. Este prezentată la sol și în zbor o varietate de avioane ușoare și ultraușoare, motodeltaplane, planoare, motoparapante.

Într-o combinație captivantă de zbor, distracție și socializare, evenimentul este educativ pentru tineri și adulți și are rolul de a sensibiliza publicul în privința aviației.

Bănești Fly-In 2012 are ca scop organizarea unui întâlniri aviatice cu durata de două zile, pentru piloţi şi pentru public. Două zile de zbor, aviație si distracție!”

Asta e descrierea oficiala de pe site-ul oficial. Ce se va intampla la Banesti Fly-IN 2012? Pai…

– „În programul Băneşti Fly-In 2012, desfăşurat pe 16 şi 17 iunie, organizatorii, în parteneriat cu TAROM – Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române, au inclus în program o atractivă şi provocatoare competiţie pentru piloţii planorişti: concursul de precizia aterizării cu planorul de la Băneşti.”

– „In programul Băneşti Fly-In 2012, desfăşurat pe 16 şi 17 iunie, organizatorii, în parteneriat cu Pilot Shop, au inclus în program o competiţie distractivă pentru piloţii aeronavelor ultrauşoare: concursul de aruncare la ţintă (bombardament aerian) din aeronave ultrauşoare. Scopul concursului este de a arunca din aer “bombele” (pungi cu făină) şi a nimeri la sol cât mai aproape de ţintă. Măsurătorile se fac de la centrul ţintei până la primul punct de impact, deoarece făina poate fi împrăştiată de vânt sau de impact.”

– „Zbor demo de seară “Iacării Acrobaţi”, spectacol aerian cu artificii – 16 iunie 2012, ora 20.45”

– „Precizia aterizării – clasa aeronave ultrauşoare, categoria motodeltaplan (probe – 17 iunie 2012, 10:00 – 11:00)”

– „Precizia aterizării – clasa aeronave ultrauşoare, categoria avion (probe – 17 iunie 2012, 11:00 – 12:00)”

– „Parada zborului (17 iunie 2012, 12:00 – 13:00)”

Asadar, se anunta un weekend de pomina la Banesti, sambata si duminica.

Uitasem cel mai important lucru – intrarea e libera. Adica puteti merge chiar si daca sunteti doar un/o fan/a al aviatiei. Nu va trebuie avion, planor sau parapanta, ci doar dragoste de zbor. Din ce spun prietenii de la Aripi Romanesti, care se ocupa de organizare, oricine este binevenit. Si cine poate rezista tentatiei aviatiei? 🙂

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Un avion a aterizat de urgenta pe Otopeni – Steward agresat de pasageri
Next post Spectacol de aviatie la Boboc-Buzau
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x