Campionatul Național de Paramotor 2011

Read Time:1 Minute, 4 Second

Campionatul Național de Paramotor 2011 are loc între 6-9 octombrie 2011 și se desfășoară pe Aerodromul „Iosif Șilimon” din Sânpetru, județul Brașov, la poalele dealului Lempeș, locație considerată leagănul planorismului românesc.

Sub egida Federației Aeronautice Române și cu suportul Aeroclubului României, competiția este organizată de Asociația Sportivă “PHOENIX CLUB ’89” și Paramotor Club – C.S. Universitatea Timișoara, având sprijin din partea sponsorilor de la YACCO – Uleiul recordurilor mondiale și de la Asociația „Aripi Românești”.

Înscrierea concurenților se face până în data de 6 octombrie, orele 20.00, telefonic sau prin email la:

Adrian Buzan/ adi.buzan @ yahoo.com / 0722.885.946 sau
Ionut Riteș/ rittesch @ yahoo.com / 0726.241.101.

Prezentarea concurenţilor se va efectua începând de joi, 6 octombrie, iar probele de concurs vor avea loc pe 7 octombrie 2011 între orele 10.00 şi 18.00.

Probe:

Proba de PRECIZIA ATERIZĂRII: Realizarea aterizarii de precizie. După decolare se vor realiza trei aterizări consecutive de precizia aterizării în funcţie de decizia pilotului (cu motor, fără motor sau la ralanti). Punctul de aterizare este înconjurat de trei cercuri concentrice, ce permit întocmirea punctajului pentru proba de precizia aterizării.
Proba de JALOANE: De a doborî cu piciorul (dreptul sau stângul) jaloanele in cel mai scurt timp posibil.Concurentul trebuie să doboare cinci jaloane contra cronometru.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Curse aeriene spre si dinspre Grecia, anulate
Next post Aeroportul Baneasa anuleaza cursele de noapte