Comandantul Armee de l’Air: Pariati pe Rafale

Read Time:1 Minute, 11 Second

rafale maliComandantul Fortelor Aeriene Franceze (Armee de l’Air), generalul Denis Mercier, ii indeamna pe indieni sa parieze pe omnirolul Dassault Rafale.

Generalul Mercier face parte din delegatia franceza prezenta la Aero India 2013 si, evident, a facut cateva declaratii referitoare la Rafale.

„Sunt aici in calitate de pilot si de comandant pentru a le spune tinerilor piloti indieni ca Rafale este un avion pe care se pot baza. Primul lucru pe care l-am spus pilotilor cu care m-am intalnit a fost ca Rafale este un avion testat in conditii de lupta, care nu ii va dezamagi”, a spus generalul Mercier.

Implicarea Rafale in conflictul din Mali este una din cartile pe care Franta le joaca in India, acum avionul fiind testat cu succes in conditii reale de lupta.

„Cand am fost solicitati pentru a efectua lovituri aeriene in Mali, am mobilizat patru avioane Rafale. Aparatele au lovit obiectivele 9 ore si 35 de minute mai tarziu. 24 de obiective au fost distruse de pilotii nostri”, a spus si ministrul de externe al Frantei, Laurent Fabius.

Iata ca ceea ce spuneam in momentul izbucnirii conflictului din Mali, anume ca a fost creat artificial pentru ca Franta sa isi testeze tehnica de lupta, in special Rafale, se adevereste. Nici nu s-a incheiat lupta din zona ca inalti oficiali francezi prezinta rezultatele omnirolului in conditii reale de lupta potentialilor clienti de la export.

Deci, pariati pe Rafale! 🙂

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Rusii vor un Yak-130 de atac la sol
Next post Academia de Aviatie din China | FOTO