Conducerea Tarom a demisionat in bloc. Doar dupa ce i-au redus salariul CEO-ului

Read Time:1 Minute, 2 Second

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Toti membrii Consiliului de Administratie Tarom si-au dat demisia, chiar imediat dupa ce au aprobat bugetul pe 2015, a declarat Gabriel Dumitrascu, presedintele CA Tarom, si el demisionar.

Dumitrascu a mai spus ca membrii Consiliului de Administratie au mai decis, inainte de demisia in grup, sa aprobe o noua organigrama infiintand o noua functie: cea de director general adjunct. Acesta va prelua o mare parte din atributiile actualului director general, Christian Heinzmann. Practic, Heinzmann este pus in situatia de a renunta la anumite prerogative, aceasta dupa ce i-a fost redus salariul de la 23.000 euro la 5.000 euro.

Gabriel Dumitrascu spune ca bugetul pe 2015 prevede o pierdere de 9 milioane lei, fata de 120 milioane lei in 2014. „Daca pretul petrolului se va mentine la nivelul actual, am putea trece chiar si pe un usor profit”, sustine Dumitrascu.

Acesta a mai spus ca membrii CA nu au fost in niciun fel fortati de Ministerul Transporturilor sau Guvern sa-si dea demisia. „Nu are nicio legatura ministerul cu demisia noastra”, a precizat Dumitrascu. „Am vrut sa demonstram ca se poate eficientiza compania si fara disponibilizari”, a mai afirmat Dumitrascu.

Via Hotnews

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Aviatia Militara este mai saraca: Lt.-cdor. Ion Florea s-a pensionat
Next post Avioanele rusesti realizeaza „scenarii de atac” asupra navelor NATO din Marea Neagra