FOTO | Asta sa fie schema de vopsire a F-urilor 16 romanesti?

Read Time:49 Second

Foto1Nu cu mult timp in urma au aparut prin surse media portugheze o serie de fotografii cu unul dintre F-urile 16 romanesti vopsit deja intr-o noua schema de camuflaj.

Avionul care inca poarta inregistrarea portugheza, 15123, despre care stim insa ca este cumparat deja de Romania, a fost tras in poze undeva in zona Bazei Aeriene 5 Monte Real, adica acolo unde se pregatesc ai nostri pentru viitorul multirol.

Din ce se vede si daca fotografiile sunr, intr-adevar, reale, F-urile romanesti vor avea o schema de vopsire cumva atipica pentru F-16, care ne-au obisnuit cu banalul gri cenusiu.

Ale noastre vor avea un „camuflaj” in mai multe tonuri de albastru, preluand cumva modelul schemei de vopsire a Lancerelor C, varianta aer-aer.

O sa fie interesant de vazut daca ale noastre vor avea pe deriva drapelul, asa cum se practica in cazul Portugaliei sau Belgiei, de exemplu, sau vom opta pentru cocarde tricolore peste tot.

Foto2

foto3

Foto via Marco Casaleiro

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

10 thoughts on “FOTO | Asta sa fie schema de vopsire a F-urilor 16 romanesti?

  1. Măi fraţilor,ce-i aici Mis Univers? Încă puțin și îi dăm note. ‘schema ie urîtă rău cu spume dacă ie reală. Forța fie cu voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post VIDEO | Meseria de controlor aerian
Next post VIDEO | F-22, din nou in Europa