Miting aviatic la Cluj – Sambata, 26 octombrieAir Show at Cluj, on saturday

Read Time:53 Second

OLYMPUS DIGITAL CAMERASambata, 26 octormbrie, in ziua in care il sarbatorim pe Sfantul Dumitru, clujenii, si nu numai ei, sunt asteptati la un mare si interesant miting aerian.

Aeroportul International Cluj Napoca inaugureaza noua pista de decolare-aterizare cu un show de zile mari.

Vor evolua avioanele Aeroclubului Romaniei, inclusiv celebrele (deja) formatii de acrobatie, dar si Migurile supersonice de la Campia Turzii.

Mitingul este programat sa inceapa la ora 13.00, intrarea fiind gratuita. Pentru ca vremea va fi frumoasa iar prezenta se anunta numeroasa, sunteti sfatuiti sa ajungeti la aeroport in jurul orei 12.00, pentru a evita aglomeratia.

Regia locala de transport a anuntat suplimentarea numarului de autobuze spre si dinspre aeroport in intervalul orar afectat showului.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASaturday, october 26th, Cluj airport will host an interesting and spectacular air show, ocasion of inauguration of a brand new runway.

At the show will participate Romania’s Aeroclub airplanes, along with the allready famous aerobatic teams, and also the supersonic MiGs from Campia Turzii.

The airshow is scheduled to start at 13.00 PM and entrance is free.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post <!--:ro-->Primul zbor de noapte cu MiG-21 Lancer | Video<!--:--><!--:en-->First night flight with the MiG-21 LanceR | Video<!--:-->
Next post <!--:ro-->Romania isi vinde avioanele MiG-29<!--:--><!--:en-->Romania sells its MiG-29 jets<!--:-->