Zbor in formatie, L-39 Albatros si An-225 Mriya | Video

Una dintre cele mai spectaculoase evolutii, dar si una dintre cele mai neobisnuite formatii, a putut fi vazuta in urma cu doi ani, atunci cand patru L-39 Albatros au incadrat cum nu se poate mai frumos un An-225 Mriya, trecand asa pe deasupra spectatorilor.

Evenimentul a avut loc in cadrul editiei 2010 a Salonului International de Aviatie si Spatiu „Aviasvit”, ce este gazduit traditional de aerodromul Kiev-Antonov, din apropierea capitalei Ucrainei.

Unii dintre invitatii speciali ai show-ului de atunci au fost membrii formatiei de acrobatie „Russ”, care zboara cu L-39 Albatros. Inainte de evolutia propriu-zisa, patru dintre aparatele lor au decolat, s-au aliniat frumos si au asteptat ca si partenerul lor gigantic, Antonovul An-225, sa se inalte.

Dupa ce aceasta s-a ridicat la cer, a fost incadrat de cei patru Albatrosi, care, dorind sa impresioneze, au dat drumul si la fum in culorile Ucrainei – galben si albastru.

Desi momentul a trecut de multisor, unii putandu-l considera vechi, m-am gandit ca ar fi un frumos cadou de Craciun din partea Aviatia Magazin pentru cititorii si prietenii ei.

Si doua poze ca sa va faceti o idee mai buna:

Mai multe imagini si clipuri video de la eveniment gasiti pe english russia

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x