Un avion C-17 Globemaster a aterizat de urgenta pe Aeroportul Mihail KogalniceanuC-17 Globemaster made an emergency landing at Mihail Kogalniceanu Airport

c-17Un avion american C-17 Globemaster III a efectuat o aterizare de urgenta pe aerportul Mihail Kogalniceanu, de langa Constanta.

Aparatul efectua un zbor militar intre Iordania si Germania, insa in spatiul aerian al Romaniei echipajul a cerut permisiunea de a cobori la o altitudine de 3.300 de metri. Ulterior s-a solicitat aterizarea de urgenta la Kogalniceanu.

Din primele informatii, se pare ca pilotul ar fi sesizat o fisura in parbriz, motiv pentru care a cerut mai intai coborarea la o altitudine sigura si apoi aterizarea de urgenta.

Avionul american, care avea 15 persoane la bord, a aterizat fara probleme.c-17A C-17 Globemaster military airplane made an emergency landing at Mihail Kogalniceanu Airport, near Constanta.

The american airplane took off from Jordan and it was suposed to land at Rammstein base, in Germany. While flying in Romanian air space, the crew noticed a crack in the windshield.

First, the pilots asked to descent at 3.300 meters and then requested permission for emergency landing at Kogalniceanu. The Globemaster landed safely.

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AdminJapCezar Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Cezar
Guest
Cezar

ce stii de asta?
http://www.arcaspace.com/
UAV de la ARCA?

Jap
Guest
Jap

Făcătură ordinară văd că aţi pus botul.