AERO EXPO FEST – Clinceni, 25-26 iunie

Read Time:57 Second

În perioada 25 – 26.06.2022, Aeroclubul României va organiza la Aeroclubul Teritorial „Aurel Vlaicu” Bucuresti ediția 2022 a expoziției AERO EXPO FEST.

Toți piloții, pasionații de aviație, publicul larg și deținătorii de aeronave și tehnică de aviație sunt așteptați la eveniment! Evenimentul va fi organizat în aer liber, pe Aerodromul Clinceni de lângă București (recent modernizat), astfel încât cei interesați să poată efectua și testări în zbor ale aeronavelor expuse.

Scopul evenimentului este de a crea un spațiu de expunere pentru entitățile cu afaceri în aviația generală, pentru publicul larg și persoanele pasionate, pentru o contribuție la dezvoltarea și consolidarea aviației generale în România.

Furnizorii de servicii de aviație, producătorii de aeronave sau reprezentanții acestora, școlile de zbor și oricine dezvoltă afaceri în zona de aviație generală sunt invitați să participle la eveniment în calitate de expozanți, fără implicarea de costuri.

Ne bucurăm să punem la dispoziție infrastructura proprie și totodată fiecare expozant va fi promovat gratuit prin mijloacele de promovare ale evenimentului.

Dacă sunteți interesat/ă de participare vă rugăm să ne contactați pe pagina de Facebook a evenimentului sau la adresa de e-mail adrian.prisecaru@aeroclubulromaniei.ro

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post US Air Force a ales înlocuitorul platformelor AWACS
Next post Avioanele de generația 6 vor costa sute de milioane de dolari bucata