AERO EXPO FEST – Clinceni, 25-26 iunie

În perioada 25 – 26.06.2022, Aeroclubul României va organiza la Aeroclubul Teritorial „Aurel Vlaicu” Bucuresti ediția 2022 a expoziției AERO EXPO FEST.

Toți piloții, pasionații de aviație, publicul larg și deținătorii de aeronave și tehnică de aviație sunt așteptați la eveniment! Evenimentul va fi organizat în aer liber, pe Aerodromul Clinceni de lângă București (recent modernizat), astfel încât cei interesați să poată efectua și testări în zbor ale aeronavelor expuse.

Scopul evenimentului este de a crea un spațiu de expunere pentru entitățile cu afaceri în aviația generală, pentru publicul larg și persoanele pasionate, pentru o contribuție la dezvoltarea și consolidarea aviației generale în România.

Furnizorii de servicii de aviație, producătorii de aeronave sau reprezentanții acestora, școlile de zbor și oricine dezvoltă afaceri în zona de aviație generală sunt invitați să participle la eveniment în calitate de expozanți, fără implicarea de costuri.

Ne bucurăm să punem la dispoziție infrastructura proprie și totodată fiecare expozant va fi promovat gratuit prin mijloacele de promovare ale evenimentului.

Dacă sunteți interesat/ă de participare vă rugăm să ne contactați pe pagina de Facebook a evenimentului sau la adresa de e-mail adrian.prisecaru@aeroclubulromaniei.ro

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x