Cele cinci orașe americane care primesc cele mai multe zboruri într-o lună

Read Time:3 Minute, 18 Second

America este tărâmul tuturor oportunităților și oamenii se duc acolo pentru a trăi „The American Dream”. Este evident că una dintre cele mai puternice țări de pe glob primește mai mulți vizitatori decât multe alte state la un loc. De fapt, exista orașe întregi care sunt adevărați magneți de turiști și oameni de afaceri.

Oamenii vin aici pentru „business” sau „pleasure” și nu pleacă niciodată dezamăgiți acasă. Există o mulțime de orașe care merită vizitate. Pe lista orașelor americane cu cele mai multe zboruri din lume se află Las Vegas, faimos pentru cazinourile sale. Cunoscut încă din anii 70 datorită alegerii celor mai mulți investitori în domeniu, cum ar fi Steve Wynn, când vine vorba de zboruri Las Vegas se mândrește cu nu mai puțin de 9 companii aeriene doar din America, ce operează curse aici.

Iată cinci orașe americane care primesc cele mai multe zboruri într-o lună:

Foto: pixexid, CC0 license

New York – este de departe cel mai populat oraș din America și deține una dintre cele mai mari zone metropolitane din lume. Încă din 1790 acesta este considerat cel mai mare oraș de pe întreg continentul. De fapt, istoria ne învață faptul că acesta chiar capitală a țării vreme de patru ani. Doar în 2018 orașul a fost vizitat de 65.2 milioane de turiști dintre care peste 60% sunt americani. Aici oamenii vin pentru a vizita următoarele obiective turistice:

 Statuia Libertății
 Central Park
 Times Square
 Rockefeller Center
 Muzeul Metropolitan de Artă și multe altele.

Chicago – este al treilea oraș american din punct de vedere geografic, după New York și Los Angeles. Deși a apărut abia în 1835, orașul s-a dezvoltat rapid, iar oamenii au creat diverse industrii. Mai este supranumit și „orașul vânturilor/Windy city” sau „Chi-town” și la prima vedere nu are aspectul unui oraș turistic. Aici turiștii pot vizita:


 Acvariul Shedd
 Planetariul
 Grădina Zoologică Lincoln Park
 Muzeul de Istorie Naturală
 Cartierul Chinezesc și multe altele.

Foto: Free-Photos, CC0 license

Las Vegas – Orașul Păcatelor este poate cel mai faimos și iubit oraș american datorită vieții sale de noapte. A fost înființat în 1905 și a devenit oraș în 1911. Turiștii vin aici pentru a-și petrece nopțile în zecile de cazinouri deschise non-stop care abia își așteaptă jucătorii. Aici se găsesc cele mai mari și populare cazinouri din lume, dar turiștii mai pot vizita:

 Complexul Bellagio
 Turnul Stratosphere
 Canionul Red Rock
 Complexul Paris
 Complexul Caesars Palace și multe altele.

Washington – este chiar capitala Americii și poartă numele statului localizat pe coasta Pacificului. Aici oamenii vin pentru a vedea Casa Albă și în general pentru a se inspira din democrația și modul de viață al americanilor la costum. Ce mai pot vedea turiștii aici:

 Clădirea Pentagonului
 Monumentul Washington
 Capitoliul SUA
 Memorialul Lincoln
 Muzeul Național de Istoric Naturală și multe altele.

Miami – este orașul pe care l-am văzut în filme precum Baywatch lansat în 2017. Este un cumul de culturi pe lângă faptul că este considerat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Are de oferit turiștilor o arhitectură superbă si un excelent punct de plecare pentru explorarea multiplelor atracții ale statului Florida. Este considerat un oraș al distracțiilor și al sporturilor pe apă. Turiștii pot vizita:

 Ocean Drive
 Vizcaya Museum & Gardens
 Plaja Miami
 Art Deco Historic District
 Parcul național Everglades și multe altele.

America este țara tuturor posibilităților, iar orașele sale sunt splendide indiferent de unde ai începe explorarea. Ceea ce trebuie să reții este faptul că acest continent are mult mai mult de oferit decât cele cinci orașe prezentate sumar aici. Fiecare stat are un oraș cu care se mândrește și pe care ar trebui să îl vezi măcar o dată în viață. Obiectivele turistice sunt din cele mai variate, iar cele mai extravagante gusturi din punct de vedere cultural, arhitectural, social, vor fi satisfăcute din plin.

America este țara în care oricine ar vrea să coboare din avion, măcar pentru o vacanță sau un city break.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Cele cinci orașe americane care primesc cele mai multe zboruri într-o lună

  1. Prima capitala a SUA a fost Philadelphia, in New York a depus juramantul primul presedinte. New Yorkul a fost capitala cam patru ani, dar Congresul Continental s-a intrunit si a declarat independenta coloniilor in Phily.
    Capitala federala, Washington DC, poarta numele primul presedinte al tarii si nu al statului Washington, care si el poarta tot numele lui George Washington.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Lockheed a semnat un contract pentru 478 de avioane F-35
Next post Turcii spun ca nu vor Su-35