J-20, in formatie de sapte | VIDEO

Fortele Aeriene Populare Chineze, sau People’s Liberation Army Air Force, au prezentat intr-un clip video de prezentare cea mai mare formatie de J-20 vazuta pana acum, formata din sapte aparate.

Imaginile cu cele sapte aparate de generatia V zburand in formatie au facut ceva valva, nu putine fiind materialele in care se discuta despre numarul real de avioane construite si intrate in serviciu.

Totusi, este o surpriza numai pentru cei care nu au urmarit subiectul pana acum, chinezii anuntand de o buna bucata de vreme ca J-20 este operational si a ajuns in regimentele “de front”.

De asemenea, aparatul este in productia de serie si, chiar daca nu sunt publice cifre oficiale, se estimeaza ca sunt deja cateva zeci de avioane care zboara in momentul de fata.

Prezentarea celor sapte J-20 in formatie este totusi si un show of force pentru ca arata si o capabilitate a chinezilor de a ridica in aer in acelasi timp un numar destul de mare de avioane noi, abia intrate in productie.

Clipul video vine de pe canalul nostru de pe Youtube, asta pentru ca platforma Weibo, acolo unde a fost prezentat de PLAAF, nu are optiunea de embed.

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MihaiVisitorJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Frumos,mi-au dat lacrimile. Dacă nu eram în Nato,pe ăstea scria: Forțele Aeriene Române. Slăvă Domnului,că ne-am pricopsit cu gioarsele de la Amarg.Cu ceva timp în urmă,erau unii pe aici care îi cîntau prohodul lui J-20,acum liniște și pace,nu m-ai zice nimeni nimic nașpa de ’20? La imaginile ăstea se ridică o întrebare de bun simț: Avioanele în cauză,sînt prototipurile care s-au facut teste sau avioane noi construite?

Visitor
Guest
Visitor

Sunt cam de aceeasi parere. Cei care “apreciaza” calitatea unui produs dupa cati bani, cata propaganda i se face sau daca e la moda, ar trebui sa fie mai smeriti. China are cea mai mare populatie si armata. Datorita tehnologiei ei, a ajuns in spatiu, e putere nucleara, a lansat rachete militare hipersonice la 6 luni dupa rusi si deranjeaza extrem americanii in lumea telefoanelor mobile, vezi reactia SUA la Huawei. Avioanele lor, asa cum sunt chipurile copiate, sunt probabil in top 5. Si cum arata istoria sau actiunile armate din contemporaneitate, comandantii care nu isi respecta adversarii, o cam… Read more »

Mihai
Guest
Mihai

Mariuse – n-ai obosit bre cu “daca nu eram in Nato”?

Jap
Guest
Jap

N-am obosit Mihai. Yo sînt Jap,Marius este altcineva.