Pentagonul a dat publicității imagini cu OZN-uri | VIDEO

Pentagonul a dat publicității recent mai multe secvențe surprinse de la bordul avioanelor militare ale US Navy în care apar OZN-uri.

Oficialii americani nu vorbesc, evident, despre vizitatori din alte galaxii, ci despre Obiecte Zburătoare Neidentificate, aeronave care s-au aflat în apropierea propriilor aparate și care nu corespund niciunui tip cunoscut.

Imaginile nu sunt noi, ele fiind publicate în trecut de o companie privată, însă acum Pentagonul le recunoaște oficial veridicitatea.

Iar decizia de publicare a imaginilor a fost luată ”pentru a clarifica orice neconcordanță a publicului cu privire la veridicitatea clipurilor. După o analiză atentă, departamentul a stabilit că autorizarea publicării imaginilor nu dezvăluie nicio capabilitate sau vreun sistem sensibil.”

Asta a spus Sue Gough, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, atunci când a explicat de ce publicarea aceasta a întârziat cu jumătate de an față de momentul în care clipurile au fost prezentate publicului de acea companie privată.

Pe imagini apar si o serie de reacții ale piloților ce s-au întâlnit cu OZN-urile, acestea arătând uimirea lor față de manevrele cărora le sunt martori.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
g971513

Cu siguranta nu sunt extraterestri, sunt doar baloane meteorologice, sau arme chimice irakiene, ramane sa ni se comunice.

Jap

Mise pare mie s-au ăla era un planor Goauld?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x