Pentagonul a dat publicității imagini cu OZN-uri | VIDEO

Read Time:54 Second

Pentagonul a dat publicității recent mai multe secvențe surprinse de la bordul avioanelor militare ale US Navy în care apar OZN-uri.

Oficialii americani nu vorbesc, evident, despre vizitatori din alte galaxii, ci despre Obiecte Zburătoare Neidentificate, aeronave care s-au aflat în apropierea propriilor aparate și care nu corespund niciunui tip cunoscut.

Imaginile nu sunt noi, ele fiind publicate în trecut de o companie privată, însă acum Pentagonul le recunoaște oficial veridicitatea.

Iar decizia de publicare a imaginilor a fost luată ”pentru a clarifica orice neconcordanță a publicului cu privire la veridicitatea clipurilor. După o analiză atentă, departamentul a stabilit că autorizarea publicării imaginilor nu dezvăluie nicio capabilitate sau vreun sistem sensibil.”

Asta a spus Sue Gough, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, atunci când a explicat de ce publicarea aceasta a întârziat cu jumătate de an față de momentul în care clipurile au fost prezentate publicului de acea companie privată.

Pe imagini apar si o serie de reacții ale piloților ce s-au întâlnit cu OZN-urile, acestea arătând uimirea lor față de manevrele cărora le sunt martori.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Pentagonul a dat publicității imagini cu OZN-uri | VIDEO

  1. Cu siguranta nu sunt extraterestri, sunt doar baloane meteorologice, sau arme chimice irakiene, ramane sa ni se comunice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Zborurile comerciale către mai multe destinații europene rămân suspendate până în 15 mai
Next post Primul F-16 ”european” care ajunge la 10.000 de ore de zbor