Hawks of Romania, survol peste București în onoarea cadrelor medicale

Cea mai cunoscută dintre formațiile de acrobație aeriană ale Aeroclubului României, Hawks of Romania, a survolat sâmbătă principalele spitale din București pentru a onora cadrele medicale din Capitală aflate în prima linie a luptei contra COVID-19.

Cinci avioane Extra 300 și Extra 330 ale Aeroclubului au evoluat în formație strânsă deasupra Insitutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale ”Dr. Victor Babeș” și Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ” Dr. Carol Davila”.

De asemenea, Șoimii au survolat și Piața Victoriei, acolo unde se află sediul central al Aeroclubului României, dar și Piața Unirii sau Piața Constituției.

Această instituție împlinește în acest an 100 de ani de existență, iar cei care o conduc planificaseră un sezon de excepție în ceea ce privește airshow-urile.

Din păcate, pandemia pe care o traversăm face ca cele mai multe dintre evenimente, dacă nu chiar toate, să fie anulate, astfel că sâmbătă am avut o frumoasă ocazie de a-i vedea pe Șoimi la treabă.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x