Aeroportul Otopeni, nominalizat la premiile Routes Europe Awards 2013

Read Time:44 Second

aeroport-otopeniAeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti a fost nominalizat de către experţii companiilor aeriene la premiile Routes Europe Awards. Aceste premii reprezintă unele dintre cele mai prestigioase disticţii din aviaţia mondială, recunoscând excelenţa în serviciile aeroportuare, conform celor mai profesioniste şi stricte criterii aplicate de companiile aeriene.

Aeroportul Henri Coandă a fost selectat la categoria aeroporturilor care au înregistrat anul trecut între 4 şi 20 de milioane de pasageri, alături de aeroporturile din Atena, Dublin, Marsilia, Istanbul şi Praga, câştigător fiind desemnat aeroportul Eleftherios Venizelos din Atena.

La nivel mondial, în categoria în care a fost nominalizat AIHCB figurează aeroporturi precum San Diego, South West Florida, Tampa – din Statele Unite, Auckland – Australia, Kansai – Japonia.

Gala Routes Europe Awardsa avut loc la Budapesta, în data de 13.05.2013, la eveniment participând peste 1.000 de profesionişti din aviaţia civilă europeană şi mondială.

Serviciul Comunicare
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Drona stealth a Chinei si-a facut debutul | Foto
Next post Blue Air, cumparata de angajati ai companiei