Ce se intampla cand dai cu Cessna peste un Volvo? | VIDEO

Ei bine, daca ai norocul lui William Davis si-al lui Frank Laudo e posibil ca urmarile sa nu fie deloc grave. Daca esti mai ghinionist, atunci poate fi chiar tragic.

Povestea sta in felul urmator. Davis urmeaza scoala de zbor asa ca zboara cu un Cessna. Dupa lectie, omul vine la aterizare pe Northwest Regional Airport din Roanoke, Texas.

Marea problema este pista de aterizare este asezata perpendicular peste drumul care merge catre aeroport. Marele ghinion al lui Davis este ca, in momentul in care el se pregateste sa puna rotile pe asfalt, pe drum trece Frank Laudo cu al lui Volvo de teren.

Urmarea? Cessna izbeste autoturismul cu doua treimi din trenul de aterizare si ajunge destul de brutal pe pista, fara insa a-i pricinui vreun rau pilotului. Soferul nu a fost chiar atat de norocos, el avand nevoie de ingrijiri medicale dupa o roata a avionului i-a cam intrat putin pe geam si l-a zgariat.

Intrebarea care se pune este cine e vinovat? Ei bine FAA (Federal Aviation Administration, ca sa vedeti ca stim si d-astea) investigheaza in prezent cazul. Drumul buclucas are, la extremitatile lui, doua STOP-uri mari vopsite pe asfalt, semn ca soferii ar trebui sa opreasca si sa se uite pe sus sa vada daca nu se intersecteaza cu vreun aparat de zbor.

Totusi, americanii sustin ca respectivele semne sunt prea putine si prea vagi pentru ca nu semnaleaza care este pericolul si de unde vine el.

Si-avem si video:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of