Heliportul din Targu Jiu, ocupat de tarabe. Elicopterele SMURD aterizeaza pe stadion

Read Time:1 Minute, 16 Second

Foto: Adevarul
Foto: Adevarul
Heliportul din orasul Targu Jiu este inutilizabil dupa ce a fost partial ocupat de tarabe, terase si o scena, toate amenajate pentru Zilele Orasului.

Elicopterele SMURD care foloseau acest heliport pentru a prelua pacientii in stare grava sunt obligate sa utilizeze acum stadionul din oras ca loc de aterizare!

Un caz de acest gen a avut loc in aceasta saptamana, cand un elicopter al celor de la SMURD a fost deviat spre stadion pentru a prelua o persoana care cazuse de la inaltime si avea nevoie de tratament de urgenta, asa afland presa de situatia incredibila din Gorj.

Dar stiti ce este cel mai revoltator in toata aceasta situatie? Naturaletea unor oficiali platiti din banii gorjenilor, care nu vad nimic gresit in a folosi heliportul ca loc de chermeze!

„Noi am trimis adrese către toate instituţiile din judeţ ca locaţia de aterizare a elicopterelor SMURD este pe terenul numărul 3, dat fiind că în această săptămână se desfăşoară zilele municipiului Târgu Jiu. Mai departe este de datoria celorlalte instituţii să anunţe celelalte instituţii din ţară”. Asta este explicatia Laviniei Petriţa, purtător de cuvânt Primăria Târgu Jiu.

Deci ei au ocupat heliportul, au trimis trei mailuiri si doua faxuri, iar mai departe nu-i intereseaza!

Inteleg ca Targu Jiu nu e un oras atat de mare, dar oare chiar nu se gasea pe acolo un loc suficient de mare pentru ca cei cu chef de festivitati sa-si poata intinda mesele si gratarele?

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Heliportul din Targu Jiu, ocupat de tarabe. Elicopterele SMURD aterizeaza pe stadion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post F-15 americane fac Politie Aeriana in Bulgaria
Next post Baza Aeriana de la Borcea, modernizata pentru F-16