Lt.C-dor Relu Ioana, primul interviu dupa tragedia de la Craiova | Video

Read Time:1 Minute, 11 Second

Locotenent comandorul Relu Ioana, aflat inca pe patul de spital, a oferit primul interviu dupa tragedia de la Craiova in care si-a pierdut viata comandorul Relu Cojocaru.

Relu Ioana si-a aniversat ziua de nastere – a implinit 36 de ani – in spital, el avand inca nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-a catapultat in ultima clipa din aparatul cu numarul 718.

Inca in stare de soc, aviatorul marturiseste ca nu isi aminteste nimic despre zborul groaznic care i-a curmat viata prietenului si comandantului sau.

„Din păcate acum nu îmi amintesc acel zbor care a durat foarte puţin, un minut şi 10 secunde, dar sper să îmi aduc treptat aminte de acel zbor. Probabil a fost o reacţie rapidă şi de ultim moment în care am putut să-mi salvez viaţa”, a marturisit Relu Ioana pentru Romania TV.

Locotenent comandorul nu a fost informat despre decesul lui Relu Cojocaru decat dupa o luna de spitalizare, atunci cand medicii au decis ca el poate suporta acest soc.

„Pentru mine este o mare durere pentru că pentru mine a fost atât un comandant, un camarad, cât şi un prieten în acelaşi timp.”

Video cu interviul locotenent comandorului Relu Ioana gasiti pe site-ul RTV.net. Un alt reportaj de la spital este si pe site-ul TVRInfo

Noi refuzam sa postam imagini cu dansul bandajat pe patul de spital. Il preferam in combinezon de zbor!

Foto: Dylan – RoSpotters

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Lt.C-dor Relu Ioana, primul interviu dupa tragedia de la Craiova | Video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Oferta Gripen pentru Croatia
Next post Imaginea zilei – IAR 99