Rusii ar vrea sa-si trimita gluma de portavion prin Siria

29Umbla vorba prin targ, cel brazilian de data asta, ca rusii ar vrea sa-si trimita gluma de portavion, Kuznetsov adica, sa efectueze niscaiva misiuni de lupta prin Siria.

Cica asta, si nu traditionala stricare semestriala a portavionului, ar fi cauza lucrarilor care se executa in prezent la Kuznetsov.

Dupa cum scriu brazilienii, rusii nu-si repara vechitura, ci se chinuie sa integreze noile MiG-29K, cu tot cu noile sisteme de armament.

S-ar parea ca atunci cand va fi gata, Kuznetsov va lua drumul Siriei avand la bord 15 MiG-uri 29 si 12 elicoptere K-52K.

Eu zic ca inca e o gluma, in principiu din cauza costurilor enorme, da’ nu m-ar mira ca Putin sa-i faca pe rusi sa se screama doar ca sa se mandreasca si el ca marina Moscovei nu e mai prejos decat aia indiana.

Altfel, daca intr-adevar Kuznetsov va fi folosit pentru atacuri in Siria din luna octombrie, va fi pentru prima data cand portavionul, orice portavion de altfel, rusesc va vedea misiuni de lupta de aproape.

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LanceRJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

LanceR-san,parcă ziceai că ivanii nu au portavion. Dar acum au,văd că ai întorso ca la Ploiești. Pe ce te bazezi cînd zici că Cuznețov e o ‘glumă’? Bîrfa satului: că tot vorbim de ‘glume’ cică frații noștrii ciainizi l-au scos pe Liaoling cu restul flotei la defilare prin Marea Chinei! PS. Piese și motoare pt f-16 tot din China o să le luăm.